Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Još uvek boli.
Priča se da vi niste normalni,ali ne obraćajte pažnju na to,ljudi su se već navikli :D
Ја обраћам пажњу само на новац, новац и новац и прозорско окно.
Priča se da milica voli pare više od gambija.
Ok, evo onda...
Nepravedno mu je obrisana definicija. I to nije obična, nego DEFINICIJA DANA. Zaista ima sličnosti sa onom koju je linkovao Peki, ali ako onaj tekst definiše Anu Ivanović onda je njoj mesto na groblju. PRAVA definicija o devojci anđeoskog lika se sada nalazi na groblju.
Drugo, dokle god ovo, blago je reći, govno od definicije stoji na naslovnoj strani Vukajlije http://vukajlija.com/moja-bivsa-riba/150498, smatraću ekipu moderatora kao veoma neozbiljnu, subjektivnu i nekompetentnu za obavljanje tog posla. Vi treba da budete svesni da ovu stranicu svakodnevno obiđe hiljade i hiljade ljudi koji nisu članovi. Kako će shvatiti sajt? Kao ozbiljan ili kao mesto na kome moderatori mogu da pišaju po članovima, kako im volja...?
Pojedinci bi mogli da se zapitaju da nisu možda malo počeli da preteruju sa samovoljom i autokratijom...
Ovog momenta započinjem peticiju o kambeku Šerifove definicije...
А што је http://vukajlija.com/moja-bivsa-riba/150498 говно?
Баш је симпа. :)
Baš je do jaja, ozbiljno. :)
Jbg Džimi, neoziljno je... to je klasičan primer pišanja po autorima... obrisana je definicija na tu foru da bi bila postavljana parodija na nju...
To jeste simpa, i ja sam se nasmejao, ali samo toliko. Ako nešto treba da bude ozbiljno na sajtu to je NASLOVNA STRANA. Jel' kontate da nju prate mediji...? Izgubićemo mesto u "Blicu" budemo li se tako zajebavali. Možemo mi da se zezamo na forumu i četu, da pišemo svašta ali definicije su za široki auditorijum i to mora da se ispoštuje.
O tome vi treba da opominjete nas, a ne mi vas...
Pa meni se jebe za mesto u Blicu, ionako samo upropaste defke... Ne znam za vas.
Moderatori organizuju takmičenje u tome ko će za pet minuta da banuje više ljudi na četu.
Neki autori organizuju takmičenje u tome ko će da napiše više psovki na četu za pet minuta.
Ja mislim da je ovo dogovoreno između njih.
Сеерееш?
Jok imenjače,ovo je iz proverenog izvora.Kada sam pitao da li će se to desiti,ispala mu je olovka sa stola i zalajao je neki pas na ulici.
Takođe u isto vreme je i nestalo svetla na trenutak.
Јел истина да Келт никад није прочитао први посто у теми "јебите кеву модераторима" где пише да се ту постављају питања у вези са сајтом , па је зато отворио ову тему?
peki bre... svaki dan novo pitanje, na koje moderator nema odgovor. samo gomilas.
evo ovde pa pricaj, mozda neko drugi zna. za tebe sam i otvorio temu.
Које бре ново питање , које? Задњи пост у тој теми ми је био пре 5 дана , а и то нисте одговорили. Питање које сам ја поставио у тој теми одговара опису теме , лепо је истакнуто на првој страни те теме чуму она служи. Али не , ајде лепо да отворимо другу тему која нема никакве сврхе и да ту пишемо глупости.
Још и озбиљна опомена за спем?
Благо Вукајлији кад сам јој ја највећи проблем.
pusti ljude,Celte,idi nastavljaj pesmu,niko da se nadoveze danas.Al ne onaj gay deseterac,nego onu staru.
de bre peki, sta se ljutis odmah...
ova tema je za takve stvari... sad sto se drugi zajebavaju to vec ne znam...
Vratite Šerifovu definiciju...
Marko Vidojkovic kod Ivon u emisiji nosi air max dvojku hahaha....Panker cuveni :)