Trač sekcija

1. Vi ste svi zreli za penziju.

2. Ja sam čuo da je čovek kad umre mrtav.

3. Ja sam čula da je crnac crnacu crn.

4. Ja sam čuo da je gamby muško?Da li je to istina?

5. Ja sam čula da je Mirjana crncu crnac.

6. Е, на лоше место си поставио то црвено. :P

7. Cula sam da je Dzimi platio Piru u 20 litara plina za lobiranje na forumu vuke protiv mene. U stvari druga verzija je (videh na catu) da je Dzimi pripretio piru ako to ne uradi da ce mu osisati kosu i staviti na profil "Piro + Surovi to su srca dvaaa" al sad ne znam sta je od toga istina.. :)

8. A da mi prebacimo ovu temu u zezanje?

9. Ovo prvo...
    Mada je ubacio i lož ulje, da začini predlog.
    A to za mene i Surovog svi znaju. Šta je tu čudno?

Не сери бре! :)

10. Ako ste primetili da su vam nestali neki postovi, to sam ja krenuo da brisem spem. Nisam ni primetio na kojoj je ovo temi :D

11. Јано, а што ти мислиш да Џими лобира против тебе? :D

12. Ja sam za. A ko mi obrisa post za poene sa postera? Pa, šalim se samo...
    E, Prste, Prste...

13. dzimi sirimo traceve macko opusti se :)
    protiv mene nema niko nista. 0:) zar ne? :)))
    ma more dzimi potvrdi el istina :)

14. http://vukajlija.com/avatars/0004/2183/lithium_normal.gif?1270336243

http://vukajlija.com/avatars/0004/3914/fire_hand_xsmall_normal.jpg?1271357776 piro el imas nesto sa strane?
    nesto sto ni vuka ni suki ne znaju....mislim...pogle avatare
    Priznaj Piro Prevarantu Pravi.
    piro je promenio avatar

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.