Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo stajem.Pričaj celte.
Jel znate zašto je kuvajlija otišao?
Да није умро?
Ne znam ni da je otisao,ja mislio da je tu i dalje....pricaj.
pa prvo se bio naljutio kad mu kajzen obrisao sve + komentare, kao spem.
joooj, mrzi me da kopam tačno razgovore sad... al dobri su :)
Како ти мислиш разговоре? Шта као , Каизен вам прекопирао прајвате са Кувајлијом? :)
Е то већ може да буде занимљиво! :)
E,do jaja sto si to podelio sa nama,evo i ja se se smejem.Ako ti kazes da su dobri,nama korpus delikti ne treba :).Lozim te,ajd' motiku u ruke i na kopanje!
Zovi nas ako ti bude trebala pomoć u kopanju.
ma imam i ja privatne poruke... svi imamo :)
al to nije bilo konačno. Uspeo je da oceni sve definicije, ono, obrnuo vukajliju. nije imalo više kad klikne na sledeća definicija za glasanje (šteta što nije uradio skrinšot tu, ja mu dan danas skidam kapu za to). Svejedno, kad je dostigao to, nastavio je. Plusovao je redom definicije. (napisao na profilu da ne daje minuse, al ipak je davao tu i tamo poneki... :)... Svejedno, jednog dana se resimo da pobrisemo sve lajkove ono tipa, daj ja cu tebi pluseve ti meni (zbog sevasta), i posto smo brisali sve, i kuvajliji pobrisemo, gde se cinilo da nije citao definicije, on se naljuti pa ode.
Dosta je za danas.
E, za ovo sluzi tema :) Da se ne spemuje pitajte moderatore, a ne da se izmotavate :)
Келте , то смо знали... Ја таман мислио нека супер тајна типа: Кувајлија је био Џимијев тајни акаунт , а Џими је уствари Сурови...тако нешто. :)
Primetila sam da samo muškarci postuju na ovoj temi...Koje ste vi tračare, lepo sam ja govorila...:P
Hoćemo nadoknadu za vreme koje smo izgubili ovde!Po tri svinje i bure rakije :D
dobro bre peki, ovo za početak...
tračarite malo vi. pitajte :)
Da li je istina da Džimi suši veš nad šporetom?
ne. susi na radijatoru
Dobro sledeće.
Da li je istina da je neko predložio da svi dobijemo članske karte i da je na kraju odlučeno da se svima napiše nick markerom na leđima?
Не лажи човека!
На ТА пећи сушим!
Zasto je Motika onako brzo prestao da bude moderator?
Hahaha :D
Da li je istina da je sajt vlasništvo fejsbuka?
Сос: Због склоности к алкохолизму.