Trač sekcija

1. Zasto mi niko nije odgovorio da li je neko upoznao kaizena uzivo? jeste sigurni da ne deluje pod nekim duplim nalogom kao obican clan? da nije zensko?

2. Pisalo je u novinama o njemu.

3. el istina da je mala Kristina tajni agent 007 vukajlije u stvari dupli nalog od MarijaneP? :)

4. Da li su tačne glasine da kaizen planira da štampa i prodaje postere sa Vukajlije sa originalnim pečatom Vuke? Ako da, naručio bih jedan od ovih engleskih prevoda.

5. Christine je trudna. Bice decak. ;)

6. Ja sam cuo da se u svijetu povecao broj samoubistava one noci kada je Vukin server puk'o :)

7. Hm... Cuo sam i da su moderatori napravili ovu temu da bi ljudi prestali da ih smaraju u temi "Pitanje (autor) - Odgovor (moderator)" :)

8. Ti gledaš da te pokupi crni kombi? :)

9. Ja mislim da je ovo zavera,dok mi ovde pričamo,oni nama daju minuse i prave sebi duple naloge.

10. elektricar, dobra ideja :)

11. Šta,da napraviš dupli nalog :D

Ja sam čuo da je mali prst u stvari čivava :D

12. Ja sam cuo da mali prst ima jos 4 naloga i da ih je sve slicno nazvao,kaziprst,srednji prst,domali prst i palac.

13. Jel istina da se moderatori medjusobno ne mogu banovati?

14. Jel istina da je Kajzen banovan zbog hotovanja sa jednom moderatorkom sa sajta?

15. Jel istina da ne jebe lep nego uporan?

16. istina je sos.
    a koliko sam puta zeleo da ih sve pobanujem, zajedno sa kajzenom i da budem sultan umesto sultana...

al jebi ga :)

17. To pitaj nekog drugog,ja nikad nisam bio uporan...Kaze Andric,svaka je ista kad ugasis svecu LOL

18. Zašto je samo celt ovde?Da li to znači da su ostali moderatori banovani?

19. Celte, a kako to? kad kliknes na "banuj" dugme iskoci ti "Samo administrator moze banovati moderatora! uloguj se ponovo" ili uopste ne vidis to dugme na nihovim profilima?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.