Trač sekcija

1. Zasto samo moderatori imaju te kul opcije a mi ne..

2. A ljudi,nije ovo tema "spamujmo moda",daj da ga nateramo na jos neki trac pred spavanje.

3. Celte,kada zatvoriš vrata od frižidera,da li unutra i dalje svetli sijalica?

4. Je li istina da je Celt brat blizanac Dzeja Ramadanovskog? :)

5. sad kad vam udje pesma u glavu, ne moz je ni cekicem isterate :DDD

6. Ko kaže da mi imamo glavu :)

7. Hvala kolega,žice ti se pozlatile.

8. Ja sam čuo da je jedan autor biJo zaljubljen u drugog autora, i da je u napadu besa, kada je saznao da je ovaj drugi autor str8 i da ima devojku, pokušavao u saradnji sa jednim trećim autorom da našteti onom str8-u. Elem, taj autor je na kraju izvršio vukajlijaško samoubistvo. Tužna priča uglavnom.

9. A ja sam čula da se ljudi s vukajlije međusobno jebu k'o štuke, samo što to niko neće da prizna.

:dramatična pozadinska muzika:

10. Ja sam čuo da će Željko Mitrović da zakupi sajt i da će onda morati da se održi izbor za zvezde granda na forumu.

11. Shivo, je l' pao tu neki video materijal? (daj na pvt)

12. Ja sam čuo da će gazda da zaključa temu kada dođe na forum sledeći put.

13. Ja sam čuo da je JTU bio marinac!

14. Jel to znači da je gej?

15. Ništa ja nisam rekao. :)

Znaš šta sam još čuo? Da Džimi ima kriminalan dosije! Pljačk'o trafike, krao Orbit! Sotona!

16. NEKA SE POKAJE NEVJERNIK!

Kad će sledeće okupljanje?

17. Nema kajanja, samo motka!

Ne znam. O'š te zovem? :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.