ja nisam služio vojsku jer kad sam trebao da "služim domovini" ona ukinuta..vojska ne i domovina..:-))))
Nisi ništa propustio...
kako nisam..a makarone??????? :-)))))))))
Propustio si suljpa, matori :))
sa cime su?
sa pekmezom..(tako kažu:-)))
Kako ja dobre makarone spremam, uh... :)
kako ja dobro makarone jedem,uh...:-)
makaronE??,ili špagetE?:)
Ma i jedno i drugo... jebe kevu kako su dobre :)
b u r e k
c c c ....kevu?:))
jovana82...sad bi se neki italijanski kuhar bacio s jednog od venecijanskih mostova u hladni Jadran jer spajaš makarone i špagete...o kineskom kuharu da ne govorim..:-)))
Najblaže rečeno :)
Ostavi komentar
Uuu, izgleda da ti se izgubila 1001 noć :)
baci se ti slobodno,ja ništa nisam spajala, špagete su jedno A makarone drugo..mada što kaže peđa,i jedno i drugo je ok, ko zna da spremi:))
2 3 303 noci ja i ti...
A Pedja zna :)))
Jebote, ko je u vojsci jeo makarone sa pekmezom? Ja ne. Dao bih tonu makarona za izgubljenu godinu života.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
ja nisam služio vojsku jer kad sam trebao da "služim domovini" ona ukinuta..vojska ne i domovina..:-))))
Nisi ništa propustio...
kako nisam..a makarone??????? :-)))))))))
Propustio si suljpa, matori :))
sa cime su?
sa pekmezom..(tako kažu:-)))
Kako ja dobre makarone spremam, uh... :)
kako ja dobro makarone jedem,uh...:-)
makaronE??,ili špagetE?:)
Ma i jedno i drugo... jebe kevu kako su dobre :)
b u r e k
c c c ....kevu?:))
jovana82...sad bi se neki italijanski kuhar bacio s jednog od venecijanskih mostova u hladni Jadran jer spajaš makarone i špagete...o kineskom kuharu da ne govorim..:-)))
Najblaže rečeno :)
Ostavi komentar
Uuu, izgleda da ti se izgubila 1001 noć :)
baci se ti slobodno,ja ništa nisam spajala, špagete su jedno A makarone drugo..mada što kaže peđa,i jedno i drugo je ok, ko zna da spremi:))
2 3 303 noci ja i ti...
A Pedja zna :)))
Jebote, ko je u vojsci jeo makarone sa pekmezom?
Ja ne.
Dao bih tonu makarona za izgubljenu godinu života.