Ко последњи победник 00043

1. ma ne mislim ja nista. ja sam voda :)))))

2. Menjaš avatare, k'o momke.

3. Plusirana davno, ne propustih priliku da omiljenujem :))

4. iju naravno da ne. ja imam samo jednog ♥

5. Hvala, Dio.
    Predraže, svaka ti je ka' u Njegoša.

6. Možda je to zato što imam nešto malo crnogorske krvi :)

7. Il možda zbog smajlija...;-)

8. :trlja oči u neverici koga on to vidi ovde: :)))

9. Gde si Nikola? Pozdrav!

10. Eeeeeee, i ćorava koka neko zrno nadje!
    Pozdrav RD!!!!!

11. Kakav si nam Džoni, opet te nema nešto... posao, obaveze, žena? :)

12. Ranč!!! Moj Predraže, ranč! Iznajmio sam jedno 3-4 ara 50 metara od zgrade i sada pravim mali raj za uživanje...Preneo sam tamo golubove, pravim kaveze, planiram da se izležavam tamo celo leto!!!!

13. "Ala volim ovaj režim, drugi rade a ja ležim!" , ccc

14. ..svaka čast Nikola..odlična ideja :-)))

pozdrav svima vozdrica, čičkovo ulje kosica :-)))

15. Šta ćeš RD, i mi penzosi moramo od nešeg da živimo...Pošto žena za sada neđe na selo, odlučio sam da selo prebacim u grad!;-))))))) Ima na ranču svašta da držim, a košta me MESEŠNO 1000 DINARA!?! Bilo neko šiblje, a ja pitao dedu vlasnika da sredim i on mi dozvolio...
    Ustajanje u sedam, rad na ranču i povratak uveče u toplo porodično gnezdo! Nego da dodjete jedan dan da roštiljamo!!!

16. Ja pomenu roštilj a niko se ne javi...DOBRO JA ČASTIM ROŠTILJ!!!;-)

17. A gde ti je taj ranč Nidžo? :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.