svaka je sarma dobra... a i vi ste dobri... poz
pozdrav 2012...:))
e taj film je super..gledala sam ga u bioskopu i morala sam da kupiim cd da ga opet gledam....super je...
ma kakav smak sveta.... uzivajte i ignorisite ono na sta ne mozete uticati.. jbg... a film je film :)
Ja ga nisam gledao, a par ljudi ga je ishvalilo.
zivela.............................2012...XDDD
pa zašto ti je nik...ta planeta?:))
odlazim,odlazim...sa planete putujem..putujem,putujem....mesecu se radujemm.... :)
pozz drustvo..:*
nije draga, ovo planeta... vec mesec na avataru, a nik mi je klasifikacija mentalnih porececaja koja se skraceno zove dsm a verzija cetvrta.... Jub
*poremecaja
al sada ozbiljno....idem... :) pozz
ljubatsc
idi gradjanine
da,nađoh..šta si ti...psiholog,psihijatar?:))
ili sam mentalno poremecena? :))
ucila sam dsm kad sam se registrovala, pa mi nista originalnije nije palo na pamet....
..ono prvo..ne bi rekla..:))
znači,budući psihijatar.....lepo je to,tu smo negde..i ja sam pedagog:)
I ja sam demagog :D
demagoga puna politicka i estrada scena... a koleginice-na neki nacin- drago mi je da smo ukrstile slova :)
takođe i meni...:))
vala električaru,i jesi!!:))
Evo mene! -Smak sveta!!:-)
štooo?:))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
svaka je sarma dobra... a i vi ste dobri... poz
pozdrav 2012...:))
e taj film je super..gledala sam ga u bioskopu i morala sam da kupiim cd da ga opet gledam....super je...
ma kakav smak sveta.... uzivajte i ignorisite ono na sta ne mozete uticati.. jbg... a film je film :)
Ja ga nisam gledao, a par ljudi ga je ishvalilo.
zivela.............................2012...XDDD
pa zašto ti je nik...ta planeta?:))
odlazim,odlazim...sa planete putujem..putujem,putujem....mesecu se radujemm.... :)
pozz drustvo..:*
nije draga, ovo planeta... vec mesec na avataru, a nik mi je klasifikacija mentalnih porececaja koja se skraceno zove dsm a verzija cetvrta.... Jub
*poremecaja
al sada ozbiljno....idem... :) pozz
ljubatsc
idi gradjanine
da,nađoh..šta si ti...psiholog,psihijatar?:))
ili sam mentalno poremecena? :))
ucila sam dsm kad sam se registrovala, pa mi nista originalnije nije palo na pamet....
..ono prvo..ne bi rekla..:))
znači,budući psihijatar.....lepo je to,tu smo negde..i ja sam pedagog:)
I ja sam demagog :D
demagoga puna politicka i estrada scena... a koleginice-na neki nacin- drago mi je da smo ukrstile slova :)
takođe i meni...:))
vala električaru,i jesi!!:))
Evo mene! -Smak sveta!!:-)
štooo?:))