U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
...док је жив :)))
p..bio si upravu..Zvezda VS Vojvodina 05.05.2010..:-)))
Pa bre, Dio, činjenica je da slabo igraju... imao sam osećaj da će da ispadnu, doduše mislio sam da će biti na penale...:)
..bez ljutnje al' navijam za Vošu..Zvezda će biti šampion + ima nekadašnje "ožiljke"(Sartid,Železnik) a Voša nije osvojila niti jedan trofej od 1989 + Novi Sad u srcu mom..:-))))))))
Чим видим ово "у срцу мом" некако одмах имам мало више разумевања за такве ствари...:)))
Претходне разлоге окачи мачку о реп :))
:-)..ama čovjek , brat i ja već 20 godina vodimo potpuno bezrazložno mali rat u kući Zvezda vs Partizan iako smo obojica željovci..(on je Nikolin čovjek a ja zvezdaš:-)) pa me je zanimala "razlika" koju mi je Nikola objasnio..tako da me ne kritikuješ...volim četiri kluba :
1.) Željezničar-najveći bosanski
2.) Crvena Zvezda-najveći balkanski
3.) QPR - najveći ostrvski
4.) AC Milan najveći evropski..
:-)))..a ovo za Vošu je fakat od srca...-))))))))))))
":-)))..a ovo za Vošu je fakat od srca...-))))))))))))"
За онај мој пост горе је само ова реченица битна! :))
Али свакако добро и аргументовано објашњење :))
Neka bude 2:2 i penali pa nekom obojci a nekom Evropa i eto..uglavnom slaviće crveno-beli :-)))
ЈНА је цео црвено бео :)))
:-)..pa zar se stadion još tako zove??
Могуће да званично и није тако... можда је стадион Партизана... али је некако међу навијачима остало овако :)
Koševo je "Olimpijski Stadion Asim Ferhatović-Hase" ali ga niko tako ne zove osim novinara Havaza..:-)))))))
Сви у напад.. сви у напад... сви у напад... сви у напад... :)))
da samo što više ne pjeva niko "Jugoslavija" osim Dioklecijana..:-))))))
(dao si mi inspiraciju za definiciju:-)).
Ćao . ćao vozdrica , čičkovo ulje kosica :-))
Samo da se javim.
http://www.youtube.com/watch?v=WHAjSLbT9QM
dobro vece
poslednji...
misliš??:)
Mislio je. ;)
opet poslednji