U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ništa,prijatelju,nešto sam "nakisela" ovih dana,bolje da ni ne posećujem forum-al' zavisnost pusta...
Kako ti sa zdravljem?
Bio kod doce u petak, prepisao mi sinacilin, popio kutiju i sada je bolje...nisam imao internet od petka do malopre, pa sam malo prso i tako...:)
Auu,dobro si izdržao..
Nemoj da mi se bedacis Gogo! Vidjeh da si bila i na podforum za plakanje :) Sledeci put zalutaj na viceve :)*
jedva nekako...zvao operatera, da bi mi on rekao da je sve u redu, pa sam cupao kablove, pa gledaj softver...da bih na kraju skontao da je bila obicna glupost u pitanju...:)
Merci,ima dana koji nisu dani,nego tihi userivači života.Zadesili me sad,pa sam malo šljb..
Biće dobro,vraćam se na staro-uskoro,nadam se.
Fala što brineš :)*
Les,budi srećan što je takva sitnica uzrok :)
zbog te sitnice sam 5 dana bio zesce nervozan, ali bitno je da je sada sve u redu...:)
odoh da kuvam rucak...kuckamo se kasnije...:)
Jbg,izgleda da nam svima ovaj period nešto gnjeca živce.
"Če bide dobro je"-što bi citirala jednog Cigu moja sestra :)
Pozz :)
merci..super ti je ovaj novi avatar...:-))))
merci :))
Poslednji.. bar na kratko :)
I ne slutiš koliko si u pravu!
gde ste bre drugari, nema vas danima
Ili tebe?
Ima me danima, nema me noćima.
svi su tuuu kao nekadaaaaa.... :)
Gde me nađe???
Je l' to peva Zdravko Čolić?
jest,ja samo noćobdija:))
Da,da...