U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jel igra neko fantasy SP na Fifinom sajtu?
http://vukajlija.com/forum/teme/10342
Ево ти па нам се придружи ако желиш. :)
Upao..
Srecno fantasy Vukajlijasi..
Ako si upao i na obelixov sajt dobro nam došo i tamo elektromanijače :)
E, nisam mrzi me da rsdim na oba fronta. Razmisljao sam i da upadnem na b92, ali sam odustao. U svakom slucaju, hvala na pozivu,..
rsdim -> radim :)
ma ok :)
E, je li igra neko ovo?
Ja sam samo ovde registrovan a izgleda da je zurka na fifinom fentaziju, jebiga.
Играмо, играмо. Мада је онај некако занимљивији, боља правила. Није касно да направиш и тамо тим.
@caskerkaz
Igra se.Meni je veća žurka ovaj prvorodjeni fantazi.Al' dva su baš po meri. :)
Ma žurka je svuda...volim ja ovaj underground sajt, al dal ću imati uspeha, to je već drugo pitanje...koga je usralo da ima Markeza? :)
mislis da je userivanje za markeza ili je znanje:)? mene usralo i za markeza i za dzerarda, nisam znao koga da stavim.
More, Abidal me opravIo opasno, ne znam odakle mi za njega 6 poena.a Mesi onol'ke šanse i samo jedno poenče...nc,nc,nc.
e stvarno gledam sad na jutjubu, kako brani Nigerijac, on mi rezerva posle Kailjasa i Serensena :)
svaka ti čast caspere, ali ja te za sad verno pratim...drugi sam...stvarno si ga ubo s Markezom i Džerardom...
Свака част, Касперказе!
Ја сам ладно други.
Чувај се Каспере! :)
Hvala Vlajko :)
Stivene, da nisi ubacio onog Grka svasta bi bilo. Danas tvoj Kaka protiv mog Majkona, do sad je bilo pravilo da odbrana donosi poene :)mada ne bih se ljutio ni da Majkon asistira Kaki, jer mi igra danas i onaj maneken Ronaldo.
пи јеботе. како сам ја лош, и у једној, и у другој лиЗи. али тек сам сад сконто како се уствари игра овај фантази. ваљда ћу на следећем европском првенству у Пољској и Украјини бити бољи :-)
nema na čemu kaspere :)
i ja ga, evomene, skontavam polako...biće bolje drugi put, mada jedva čekam današnji dan jer mi najjači aduti sad igraju :)
Ја сам мислио да ће Грци са свима одиграти 0:0. Мораћу да га мењам. Зато ћемо на оном другом фантазију да водимо борбу за претпоследње место... :)
Влајко, Евомене, има још времена, може свашта да се деси.