Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jel igra neko fantasy SP na Fifinom sajtu?
http://vukajlija.com/forum/teme/10342
Ево ти па нам се придружи ако желиш. :)
Upao..
Srecno fantasy Vukajlijasi..
Ako si upao i na obelixov sajt dobro nam došo i tamo elektromanijače :)
E, nisam mrzi me da rsdim na oba fronta. Razmisljao sam i da upadnem na b92, ali sam odustao. U svakom slucaju, hvala na pozivu,..
rsdim -> radim :)
ma ok :)
E, je li igra neko ovo?
Ja sam samo ovde registrovan a izgleda da je zurka na fifinom fentaziju, jebiga.
Играмо, играмо. Мада је онај некако занимљивији, боља правила. Није касно да направиш и тамо тим.
@caskerkaz
Igra se.Meni je veća žurka ovaj prvorodjeni fantazi.Al' dva su baš po meri. :)
Ma žurka je svuda...volim ja ovaj underground sajt, al dal ću imati uspeha, to je već drugo pitanje...koga je usralo da ima Markeza? :)
mislis da je userivanje za markeza ili je znanje:)? mene usralo i za markeza i za dzerarda, nisam znao koga da stavim.
More, Abidal me opravIo opasno, ne znam odakle mi za njega 6 poena.a Mesi onol'ke šanse i samo jedno poenče...nc,nc,nc.
e stvarno gledam sad na jutjubu, kako brani Nigerijac, on mi rezerva posle Kailjasa i Serensena :)
svaka ti čast caspere, ali ja te za sad verno pratim...drugi sam...stvarno si ga ubo s Markezom i Džerardom...
Свака част, Касперказе!
Ја сам ладно други.
Чувај се Каспере! :)
Hvala Vlajko :)
Stivene, da nisi ubacio onog Grka svasta bi bilo. Danas tvoj Kaka protiv mog Majkona, do sad je bilo pravilo da odbrana donosi poene :)mada ne bih se ljutio ni da Majkon asistira Kaki, jer mi igra danas i onaj maneken Ronaldo.
пи јеботе. како сам ја лош, и у једној, и у другој лиЗи. али тек сам сад сконто како се уствари игра овај фантази. ваљда ћу на следећем европском првенству у Пољској и Украјини бити бољи :-)
nema na čemu kaspere :)
i ja ga, evomene, skontavam polako...biće bolje drugi put, mada jedva čekam današnji dan jer mi najjači aduti sad igraju :)
Ја сам мислио да ће Грци са свима одиграти 0:0. Мораћу да га мењам. Зато ћемо на оном другом фантазију да водимо борбу за претпоследње место... :)
Влајко, Евомене, има још времена, може свашта да се деси.