Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Код мене је такође исти надимак, као и овде.
Направићу за који дан, мрзи ме сад.
Prijavio sam se, skleptao neki tim na brzaka, valjda ce da me usere. :)
Mnogo sam pijan da bih vam sada javljao šifru i ostala sranja... Sjebaću nešto :) To što sam pijan, implicira da ću sutra spavati do odlaska na šljaku (biće dobro ako ne zakasnim)... dalje iz ove priče proističe da ću svima koji su se prijavili poslati pvt u nedelju pre 14h. :)
Ma uživaj slobodno, brate :)
Ko nam vodi ligu jebote! :)))
boljeg nismo imali, a bolji nam i ne treba :)))
Hehe, konačno sam i ja napravio tim :)
Ime tima: Suvidol Rangers
Menadžer: Abdula Karamehmedovic zvani Zoki
Trenutni sastav junačina:
GK Casillas
DF Samuel
DF Maicon
DF Terry
DF Canavarro
MF Schweinsteiger
MF Van der Vaart
MF Gourcuff
FW Etoo
FW Drogba
FW Bendtner
Polivamo vodu za njima... :)
Ево и ја сам на брзину нешто саставио, мада до почетка првенства ћу измењати ово вероватно. :)
Голман - Hugo Lloris
Одбрана - Nemanja Vidic, John Terry, Dani Alves, Giorgio Chiellini
Средина - Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Arjen Robben
Напад - Lionel Messi, Didier Drogba, Samuel Eto'o
Јесте да сам ставио овог Педероналда, али јебига даће он неки гол и имаће коју асистенцију.
Salji i meni pass :)
Alien C, Стивен, Gvozdenovic, Gianfranco Zola, Пеки д бој, vlajkoseljak, Tulumbac
Poslao sam vam detalje lige.
hvala živ bio...uključio sam se...ja sam Abdula...
e ljudi (ovde mislim na prijavljene na temi, ne na onome sajtu) šta čekate? :)
jel da šaljem pvt svima da vas podsetim, a ostalo kasnije?
Пошаљи им.
Razumeo.
EDIT
Poslao svoj sedmorici...valjda nisam nikog zaboravio, unapred se izvinjavam...
Јој, баш сам био мислио да ескивирам ово такмичење, јер ми је лијено да се бакћем сад са овим свим. Али, предомислио сам се, пошто сам прочитао неколико претходних постова :-)
Обеликсе, пошаљи дер и мени ту шифру, па ако успијем тамо да скопчам на оном сајту како се прави екипа, да је и направим.
Ја сам упао. Nishville Redskins је мој тим.
Momčad je okupljena.
Ало, Обелиске, мојне да забушаваш :-)
Poslao Dvajtu i evomeneurićiju :)
Tako je ljudi, sad smo kodža :)