Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Е јебему матер, хтио сам ћириличним словима да напишем име екипи, и тамо ми испаде нешто "nonliner", тако некако. Зна ли неко како да промијеним име екипи?
а играју ми следећи фудбалери:
Соренсен
Луковић
Демикелис
Тери
Мајкон
Гатузо
Рибери
Робен
Виља
Форлан
Дрогба
Ahaha, usrećićemo se svi mi sa Drogbom :)
kolko sam provalio, ne možeš sam da menjaš ime tima, nego moraš tamošnjim moderatorima da pišeš ćitab da ti izmene.
inače i ja se nerviram što ne mogu zastavu da stavim, ako i za to treba ćitab, e jbg...
ma bitno smo se registrovali i samo čekamo da počne...
Е, одеш само на плејер профајл и кликнеш на оно празно поље за заставу. Ја сад ставио заставу Сјеверне Кореја, не треба да пишеш модераторима :-)
ЕДИТ сад сам ставио заставу Србије
Е, и још нешто. Није ми јасно ово око дозвољеног буџета, тамо не пише да постоје било каква ограничења у том смислу
Ne postoje,samo je ograničenje jedna zemlja jedan igrač.
Aha, hvala, snašo sam se...Ja sam Makedonac :)
Haha, koji ste likovi, svi stavili Drogbu. Jeste vi uopste pogledali grupe? :)
Tulume, crnac je + ja sam rezonovao na taj način da u toj grupi gde su oni, dam Brazilu 4 poena, a Portugalcima 2, dok Obali S 3 poena, em zbog vrućine, em i zbog boljeg tima...inače u ukupnom mom analiziranju, koristeći metode operacionog istraživanja, dobio sam rezultat od 18 najboljih napadača tu (najboljih za ovakvu igru kakvu igramo), Drogba mi bio tek sedamnaesti :)
A onda sam odlučio da skupljam poene samo na njegov ulazak, plus da budžim odbranu iz najjačih reprezentacija, više se isplati :)
Dzaba sto je crnac, grupa je teska pa i da Dzordan u pitanju.
Meni mrzi sad da se logujem, da vidim kakav mi je tim.
Znam da sam stavio Runija, Forlana i valjda Teveza. A mozda i nije Tevez, ne znam sad. Nisam hteo Mesija ni Ronalda, to mi je nekako pederski. :)
A stavio sam Bel Hadja u odbranu, ne znam sto, ima kul ime pa zbog toga valjda. :)
Izgleda jedino meni brani Bufon, sto me je iznenadilo. Mislio sam da ce svi da stave njega, kakva je grupa Italijanima, tesko da ce primiti gol.
Ђиђи
Бане
Салсидо
Тери
Лусио
Кристина
Робен ћелабонац
Рибери лепотан
Милито
Дрогба
Виља
Тулуме, ја сам увеђен да из те групе даље иде Обала Слоноваче. Португал је рупетина од екипе. Уосталом, морају да дају неки гол + ја рачунам да ће да напуне косоокке комунисте. :)
Tulume, ko što reče Peki, i ja sam ubeđen da iz te grupe ide dalje Obala, kakav usrani Portugal...
Pa ja sam stavio Kasiljasa, Španci imaju najlakšu grupu :) a normalno da sam teo da imam i jednog italijanskog defanzivca u odbrani, pa zato aj ne Bufona na gol...
Hehe, Belhađ :)
Peki, jel ti ova Kristina, zapravo Kurta? :)
Тулуме, и мени брани Ђиђи :) Ја рачунам да ће он максимално један гол да прими у првој рунди с обзиром да Жабари имају лаганица групу.
А што се тиче Роналда и Месија, ја ставио Кристијану зато што сам морао неког из Португала, а он једини можда и да неки гол... Иначе га мрзим, али обећао сам да ћу да победим па сам морао најбоље да узмем :)
Dzaba sto je Obala Bijelokosti bolja, kad su, kao i ostali Afrikanci, k'o pusteni na livadu. Nikakva organizacija u igri, samo rokaj. Jedino africka reprezentacija koja lici na reprezentaciju je Egipat, a posto njih na SP-u nema, ovi ostali ce tesko sta uraditi. Mada mi je zanimljivo kad prognoziraju nekoj africkoj reprezentaciji polufinala i tako te nebuloze. :)
Doduse, voleo bih da Obala prodje dalje, Dile mi je gotivan skroz. Samo ne mislim da je to bas moguce. Ali ajde, videcemo.
Haha, kakav si car. Kazes da Spanci imaju najlaksu grupu(sto je verovatno i tacno) a stavio si njihovog golmana. :))
BelHadj ce obeleziti ovo Svetsko prvenstvo. :)))
Ма што се мене тиче, ни не морају да прођу даље, али битно да натоваре севернокорејанце и да им Дрогба да неки гол. Хтео сам и неког нашег шпица да ставим, ал' реко ајде ако ћу већ наше, нека буде Бане, он ми је зицер.
ahahahaha, ma ima da jebu sve samo zbog domaćeg terena, vrućine i zato što su se mlogo napalili da urade nešto trenutno sad :)
Pa isto ko ti Buffona, ne mogu ja da gatam dal će Toresu il Vilji da se digne patka, a s Kasiljasem je sigurica :)
Po čemu, po imenu? :)
На ово и ја рачунам.
Brate, mi ćemo da se naprimamo golova :) a i inače se nikad ne kladim na one za koje navijam :)
Брате, то причаш неком ко је оптимиста цео живот. :)
Уосталом, он даје бар један гол у групи, пази шта ти кажем. :))