Fantasy Vukajlija World Cup

1. Уосталом, он даје бар један гол у групи, пази шта ти кажем. :))

A to? Možda, možda, kad su nam napadači nesposobni :)

2. Па дао је три у квалификацијама као десни бек, што значи да можда неки кане и на СП.

3. Pa Vlajko, nije bas isto kao ja za Buffona. Italija, ako dobije koju, dobice sa 1:0. Dok ce Spanija uvaliti nekom petardu sigurno. Tipujem na Konduras. :)

Mada nebitno, ionako je ovo samo zajebancija. Aj uzdravlje. :)

4. Videćemo, Tulume :) ajd više da ne razvlačimo... :)

bravo, konobarice, svaka čast za upad kad se najmanje očekuje :)

5. јеботе, ја уопште нисам гледо групе, нити сам размишљао на тај начин...
    ма боли ме курац...

6. A vidim počelo je da se zakuvava.Verbalni rat! :))

Ja se nadam da ću vas sve jebati u dupe jer sam imao još jedno ograničenje pri sastavljanju tima,samo belci mogu da mi igraju.

I meni brani Bufen.

7. A vidim počelo je da se zakuvava.Verbalni rat! :))

Ja se nadam da ću vas sve jebati u dupe jer sam imao još jedno ograničenje pri sastavljanju tima,samo belci mogu da mi igraju.

Зашто се уопште трудите кад ћу да вас разбијем како год да окренете... Није још касно да се одјавите... :)))

8. Зашто се уопште трудите кад ћу да вас разбијем како год да окренете... Није још касно да се одјавите... :)))

Nadam se da si spremio maramice jer će ti biti potrebne kad se završi!! :))

9. Ja se nadam da ću vas sve jebati u dupe jer sam imao još jedno ograničenje pri sastavljanju tima,samo belci mogu da mi igraju.

Čim sam video kovkejžns znao sam otprilike da je neka takva fora :)
    Podsetio si me na jednog drugara, koji je pazi NBA 2004 valjda dynasty mode igrao tako što su mu u timu bili samo beli igrači...barry, murphy, divac, pedja, novitzki, nash :)

Verbalni rat! :))

Jašta!

ма боли ме курац...

I to što kažeš :)

10. ej, evomene, kako se zovu tvoji junaci, znam da si se sjebo oko ćirilice, zanima me čisto? :)

11. Nadam se da si spremio maramice jer će ti biti potrebne kad se završi!! :))

Пас који лаје не уједа.

То једино за мене не важи. Ја кад кажем ад ћу да вас разбијемм, ја обавештавам, не претим.

:))

12. зову се NoNlInEr, и то са некаквим акцентима изнад слова

13. aha, ja mislio "nolifer", al stvarno :) a kako je trebalo da se zovu? :) mislim šta si ukucao?

14. укуцо сам био "Сутјеска". тако се зове наш локални фудбалски клуб, овдје у Фочи.

ево, замијенио сам Луковића за Коларова, можда овај други ували неки го из слободњака

и умјесто Демикелиса Самјуела

15. "Сутјеска"

Ok, to sam teo da znam...možeš Kolarova, kul...

16. Ja ne otkrivam svoj tim do početka. Prepisaćete nešto. Mogu samo da kažem da je paklena ekipa spremna :D

17. Realno, mislim da ce obelix da nas oduva. :)

Pored njega, navijam za sebe. :)

Meni se tim zove Murinjo je smrad. Ne znam sto sam to stavio. Sad bih promenio, da mogu.

P.S. Ako mi neko sad kaze da mogu, ipak necu. Murinjo je smrad! :)

18. Tulumbac
    pre 16 minuta

Realno, mislim da ce Peki da nas oduva. :)

Па сад оно... не знам да ли ћу да вас одувам, али бићу први, то сигурно... :)))

19. Tulumbac
    pre 16 minuta

Realno, mislim da ce Peki da nam poduva. :)

Па сад оно... не знам да ли ћу да вас одувам, али бићу први, то сигурно... :)))

Ako se potrudis, sigurno. :)