Predstavite se!

  1. Ja sam Cernobog i ja sam pusac, alkoholicar, narkoman i razvratnik. Ponekad sam sovinista ali to radim samo sredom i cetvrtkom. Vikendom sam liberalan. Ponedeljak je dan za odmor, a u utorak se ide na pijacu. Volim sve sto mladi ne vole. Imam kolekciju kinder igracaka, koje posebno volim. Imam mnogo knjiga koje volim da listam kad ih ne citam. Obozavam da pevam, ali mi ne ide. Nema veze. Ipak pevam. To radim petkom. A uvece izadjem. Nocu radim nocnu smenu na vukajliji. Imam fejsbuk i tamo ne mozete saznati nista pametno o meni. Moje definicije govore vise o tome ko sam. San mi je da ednoga dana postanem pisac. Sebe zamisljam kako sedim u hladu na isla Cuba i kucam na staroj pisacoj masini. To se nece desiti. Na zalost. Pisanjem cu se svakako baviti ali ne pisanjem romana, vec strucne literature, bar se nadam. Ako mi to donese dovoljno novca, mozda i odem na Cubu. Ali tad cu samo da uzivam. Zasluzeno.

  2. Ja sam rođen namrgođen.

  3. primetili smo elek...saaaalim se ;)

    I am who I think I am. ;)

  4. Симпатична.

    Edit: Јао, не само да сам брљив, него сам и пичка.

  5. Ahahhahaha!!! Hvala Duchamp za link!

  6. Al' ste se vas dvoje predstavili! hahahaha
    Ja sam bas simpatican!

  7. Ja sam Mentalac i filozofiram dok sagovornici ne pocnu dobijati nervne slomove.

  8. Ja sam ovde samo zbog riba.

  9. Moje ime je Predrag Rebić, rođen 28.08.1989. u Beogradu, Zvezdara. Živim u Beogradu, 11130 Kaluđerica, ulica Franca Prešerna 9a, završio sam srednju grafičku školu na Novom Beogradu(2004-2008), studiram grafičku tehnologiju na Visokoj školi strukovnih studija ‚‚Beogradska politehnika''.

    I želeo bih da ostanem anoniman.

  10. Ja sam Džemal, policajac i narkoman.

  11. Моје име је Стеван Исаков а ово око мене је црно вели свет!

  12. Меня зовут Славянин. Я это...
    Упс, па ја ни не знам руски.

    Дакле да се представим како доликује.
    Ја сам још један насумични вукајлијаш. Не волим све што воле млади и никада не остављам бакшиш. Такође не волим боранију!
    Али ето, волим да пишем насумичне глупости по интернетима. Ваљда се и то нешто важи. :)

  13. Ja sam kazna za praroditeljski greh, da niste zgresili ne bi bilo ni mene.

  14. Ja sam Nemanja Šajkaš(rođenjem,ne opredeljenjem) rođen u beogradu '95,idem u prvu beogradsku

  15. Ja sam nova ovde, obozavam ovaj sajt i dobru zabavu. Pijanke, kvalitetnu muziku, nokte( pusto zensko :) ) ucenje, sedenje na hladnom betonu i tako :). Nadam se da cemo se lepo druziti i evo pozdravljam sve duhovite i druzoljubive a i one koji ne spadaju tu :).

  16. Хелена, си за блуд?

  17. Vako, ja sam Ivan iz Čačka.Živim radim a i ništa ne radim ,jel te, nemam svoj život. Moja politička orijentacija je anarho-komunizam, uz to sam ateista. Mrzim ekstremne nacionaliste,seksiste,naciste i šovinisti mada volim crni humor. Moj nick je derivat neuspelog izgovora moga imena nekog random britanca na ventrilu dok sam igrao wow, tako da je Ajvan prešao u Ajvar.... pa je tako i ostalo. Elem smorih se.

  18. Duncan Ferguson
    pre 3 sata

    Хелена, си за блуд?

    Šta ti je stara kajla... ne može bez dobrodošlice, pa to ti je... :)

  19. Zovem se Milan. Imam 26 godina. Završio sam psihologiju u BG-u. Volim razne stvari, mrzi me da nabrajam. Mrzim razne stvari, mrzi me da nabrajam. Mrzi me i da živim al' šta ću kad moram. U svakom slučaju, socijalni slučaj.

  20. Ja sam Bilja,imam 20 godina (al' za malo)..Studiram Masinstvo u Novom Sadu. :D Volonter sam Crvenog krsta par godina (tu bih izdvojila da sam trener borbe protiv trgovine ljudima)...Volim ljude,knjige,muziku (posebno Metallicu),tetovaze,vinjak i piiiiivooo...i naravno Vukajliju... :D :D :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.