Predstavite se!

1. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarssssss, zliceeeee:)))) Ozbiljna sam!

2. Ovo je Predstavite se, a ne Recite nesto o clanu iznad:)

3. Hahahahahaha,nisam ni pogled'o :)))))

4. Дај банујте их.

5. Ja sam Gambi i vozim pedes šesticu.

6. Dankane, ljubomoran si?:)

7. Nije i on vozi pedes šesticu, al' u drugoj smeni

8. Lagis, lagis, krivi ti se nos!:)

9. Tek da vidiš što nosim opasan peškir oko vrata leti... Bolji čak i od Dankanovog!

10. мене нико никје позвао на блуд. кика боју јеби се у јебањеII. ја ћу онда да се курчим овде. ја се курчим

11. Ja mogu i ovde da jebem, leksi.

12. Ova Maja samo spemuje, hejtuje i flemuje!

13. Ja sam Nikola Perkovic iz Gornjeg Milanovca,po zanimanju klosar i srecnik,imam puno srece...jos nisam privodjen xD

14. Dobro veče
    Ime - Igor
    Prezime - neobično
    godina - 35
    U početku uzdržan (vojvođansko vaspitanje), kasnije komunikativan, ukoliko i drugi to žele.

Volim politički nekorektan i crni humor, a takođe i nebulozne besmislice na koje se odvalim od smeha iako mnogima oko mene nisu jasne. Kao što sam napisao u profilu, izbor nika dovoljno govori o meni (inače preferiram nikove koje imaju vlastito ime, ali pošto je Dilan Dog već zauzet, ovo mi je bio drugi pik), za početak
    Bolje vas našao :)

15. Arture, + za nik :)))

16. nemogudaverujem! neko punoletan došao na sajt!!!! jeeeeeeej!

17. jej matorci preuzimaju sajt -.-
    šta je sledeće??? krokobabić će im se pridružiti.. eh živote luuutalico!

edit: matorci.. šala.. prihvatićemo vas nekako, ipak gotivim krikobabića, onako...kjut je :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.