Predstavite se!

1. Skorpije okupiraju sajt!!!

2. Pssst, nemoj da ostali cuju nas plan ;p

3. Ћао, ја сам Јогурт и дилујем чекиће.

4. Jogurte, mojne te cuje ova Komercijal'ca, ona radi za gvozdjare.

5. ja sam burić i smaraju me definicije na vukajliji...

6. Cao, ja sam Faca, studiram u tudjini i pisem magistarski protiv svoje volje... :)

7. Ja se zovem Suncina a tata me zove konjino. Trenutno jedem, inace studiram.

8. Kragujevcanin,Erdoglijanac,Srbin....tim redosledom.

9. Ja sam Cakana iz Donjeg Zitista i mnogo me boli glava.:)

10. Ja sam vlasnik starog slovenskog zaštitnog imena koje se davalo deci koju bače na raskrsnicu u nadi da će neko da ih nadje i pokupi.

11. ko rano ranii,ceo dan ne zna gde je leco ^.^
    mnoogooo volim da spaaaam,avvvv <33333
    ja sam monika(mony)(: :)
    student farmacije ;)
    pozz drgariiiiiii xP

12. Ja sam Pufna i neko mi je ukrao biciklo.

13. Ја сам Црна и боли ме грло.

14. ja sam intelektualac i volim da nosim zenske gace, ali da nisu roze, jer je nosenje roze gaca bas pederasto

15. a mene niko imenom nije nazvao 10 godina, al ajd nemanja oblak

16. ја сам Душан и имам велику главу

17. Emina, kao iz najljepse pjesme napisane ikada (Aleksa Santic).. ostalo je promjenjivo, ili manje bitno

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.