Prijava

E i ja sam u bendu zvanično od sledeće subote, samo što ne sviram već se derem.

Могли би да промените име ове теме у: Престравите се осталим члановима сајта.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ја сам, иначе, рођен у породилишту 1982. године. Било је то у четвртак, у 8 и 15 ујутру, био је јесењи дан. Имам и завршен факултет (богме, требало је све то озидати како треба), свирам гитару (трудим се да будем као Влатко Стефановски, али сам више као Горан Бреговић), пишем и компонујем песме (боље него Браја, Мили, Марина Туцаковић и та екипа), бавим се спортом (играм фудбал, нападач сам и трудим се да будем расан као Пантела), разумем се у све и ни у шта друго.

Осим што имам тај проблем да људи слабо имају разумевања за то што се ја разумем у све и свашта, а и што такође имају и мало разумевања за моју личнос', ја и немам неких других проблема у животу.

Ćao svima, ja sam Mona. Varala dečka - jesam.

Јеботе овде сви нешто свирају. Све неки бендови, музичари, курци-палци, историчари, пијанисти, песници, текстописци, аранжери, басисти, гитаристи, комунисти...
Што не направите један велики Мега Микс Бенд и певате неке песмице заједно.

Ја сам Рудивоје и провлачим се кроз кључаонице.

Ja sam... a možda i nisam ..

Ja sam Filip od Spasojevica, volim drkat' gitaru. NE SVIRAM ZA PICKE !!! Rojden godine bozije 1994. u Beogradu. Ziveo gde sam stigao, sad zivim u Mladenovcu. Zovu me Kornjaca od vrtica i vise me ljudi poznaje po nadimku nego pravom imenu. Gimnazijalac sam, godina treca. Iza sebe imam 4 godine odbojke(ko klinac) i 6 godina rukometa. Slusam najvise skandinavske djedomelodicare. Mrzim gansnrouzse, Sles je gej, Jari jebe majke i mrzim pavr metal.
EDIT: U bendu sviram sam jer je to licnopersonalni bend!!! I jebem.

Ja sam pank-roker mada me neki zovu i park-roker zato sto idem po parkovima dje se napijam i rokijam hahaha. Addujte me.

Šovijek iz naroda. Volim pesme od Adila i Dženana.

Ја сам сова јајо. СОВА ЈАЈО!

Ja sam Valsinarb90, najkul osoba u univerzumu. Zato i ne znam šta tražim na ovom opskurnom mestu. Vi ljudi, treba da odrastete, treba da sazrite. Prekinite da čitate moje definicije. Prekinite da im dajete pluseve i dodajete ih u omiljene. To je pogrešno. Pogrešno, kažem vam! I vi znate to.
Bežite od mene! Zašto ne mogu da se logout-ujem? Ne mogu, nešto me zadržava! ZAŠTO?

Niko od vas nije u pravu... čak ni tiiii. Ali ipak te volim, čoveče. Dođavola, volim te. Zašto me ne voliš za uzvrat? Volite me. VOLITE ME!

Ja sam guja smrti. Verujem u ništavnost. Ne postoji svrha! Ne postoji razum! Svi ćemo da pomremo! Jer ja sam novi Bog, okrutni i osvetoljubivi bog, koji ima mnogo penisa i svaki od njih ispaljuje spermu drugačije boje u hiljadu erekcija od kad je sveta i veka!

http://i575.photobucket.com/albums/ss191/Valsinarb90/Lookofdisapproval.png

Uhmm... Ok, ćao.

Как'а си ти психоделија од човека. лололо
Издржи Брано! Србија је уз тебе!

Ја сам Дучели, син Фабриција и Лиће, живим у малој кућици од дрвета покрај Фиренце, често се дружим са Петрарком, идемо на пиће у кафану где слушамо Тому и поред тога што разбијамо флаше о главу немамо ни један ожиљак. Често блејим на лимунду и продајем ствари које ми тетка шаље из Немачке. Понекад одем и код ње па свратим и до Моцарта.

Predlažem svima koji su ovdje okačili nešto da to prebace u sekciju O sebi na profilnoj stranici. Članstvo u nekom bendu žemo se preskočiti, od sad se podrazumjeva.

cao svima. ja sam rusticni sobni civiluk. sjutra cu da budem cajnik za zaleni caj.

selenijum
Jel može lajk?

Daj sliku u toplesu i odma dobijes lajk lololo

pokaži im onaj kurčić sele!

Pa da te srčka strefi, ne mere! Prvo lajk onda slika, znaš već kako to ide :* awwwww