Predstavite se!

1. Moje ime je Milan,imam 13 godina,rumeni su mi obrazi,volim jabuke i moju baku.

2. Pozz zovem se Jovica iz Kladova sam, ucim visu poslovnu, volim svez vazduh i trening,

3. Visoku poslovnu valjda.

4. Zoran. Ne nosim veš.

5. Zdravo. Onaj što sam te jeba

6. Zdravo! Zovem se Ranko i radim zdrvma. Nevin sam.

7. Zdravo! Zovem se Goran Djukić dolazim iz Bugojna. U slobodno vrijeme slušam krajišku muziku i igram uz Glamočko gluvo. Njegujem tradicionalne vrijednosti i želim da upoznam sebi sličnu osobu.

8. Moje ime je Međedić Lino,
    svaki dan pojebem dete fino.

9. zovem se hajrudin i pretendujem na mjesto moderatora
    EDIT: IZBRISANA SLIKA, KLASIČNA PROVOKACIJA KA DISKETNOM ALI ON JE OTIŠAO, A JA NE MOGU DA ČEKAM, DAKAKO

10. hr.wikipedia.org/wiki/Poremećaj_hiperaktivnosti_i_deficita_pažnje

11. Zdrawo, moje ime je Slaviša živim u Maloj Krsni u horoskopu sam jarac, bavim se poljoprivredom, a usput i držim jedno malo preduzeće na Sejšelima. 27 mi je godina redovno vežbam, i zanimaju me diskusije o spoljnoj politici uz ispijanje čaja, jer zbog pretiska kafu ne pijem.

12. Miloš sam, nisam vise narkoman. Al bas sam u kurcu

13. зашто више ниси наркоман????

14. Ja nisam kao svi. Ja sam onaj 1 % za koji proizvođači kondoma ne garantuju stopostotnu zaštitu. He.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.