Банован си 16

1. Banovan si jer se opredeli za sažvakati :)

2. Банован си јер ћу бити задовољна и са 4 :))

3. Banovana si jer si skromna curica :)

4. Банован си јер смо освојили куп :))

5. Banovana si jer sam bio na utakmici :))

6. Банован си јер мене мама не пушта на утакмице :(

7. Банована си јер има времена, ићи ћеш :)

8. Банован си јер хоћу на Маракану,жеља неостварена :(

9. Банована си јер сам се ја шокирао када сам први пут дошао на Маракану после оног њиховог "голубарника" :))

10. Банован си јер једва чекам да се шокирам :))

11. Банована си јер ћеш таман да дођеш за Лигу Шампиона ове године на Маракану :)

12. Банован си јер на те утакмице би ме можда и пустила :) Још само да у суботу победимо :))

13. Банована си јер сам сигуран да их деремо за викенд :))
    (нисам знао да си овак'а навијачица Звезде, сад сам потпуно одушевљен)

14. Банован си јер се надам да ћемо их подерати :)
    (Одкако сам проговорила брат ме учи Звездине песме,па ти види :) )

15. Банована си јер имаш паметног брата :)

16. Банован си јер Звезда нам је све,Звезда живот је :))
    (Биће му драго то да чује :) )

17. Банована си јер сам потпуно затечен овим сазнањем :)))))

18. Банован си јер си затечен :)

19. Банована си јер си ти крива за то :)

20. Banovan si jer forsiraš "sinak" k'o da si sa ET

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.