Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
jedno
Ni dovoljno,ni malo.
Ni ni - onomatopeja sirene, begaj vozim bajs!
Sirena
Pritiskamo je i na suvom i u vodi.
Suvo - mesto bez vlage.
bez
osim, sem.
Sem
U slučaju ako se nešto izmeni.
случај
Оно на чему министар Д*Ћ интензивно ради.
Ministar
Muz gospodje ministarke.
Gospodje
Tete koje nose bunde i sesire i vodaju svoje pudlice po parkovima i pozorisnim predstavama. Pate od alergije na dripce.
Šešir
Osnovni detalj svakog kauboja.
RTS
Javni televizijski servis Republike Srbije. Traži da se vjeruje njihovim očima.
@Dioklecijan, treba da definises pojam iz prethodne definicije.
Npr. iz elektricareve:
Kauboj-momak koji se hrani kravama za razliku od Bananamena koji jede banane.
A iz tvoje:
Televizija-pozoriste na malom ekranu.
wlex88..nestani u skokovima
Ekran-dio televizora.
@Dioklecijan, mene su vaspitali da kada mi neko pomogne ili da savet, da mu zahvalim, za tebe ne znam. ALi, ok, popustam...
Televizor-Ono u sta bi svaki muskarac voleo da pretvori zenu da bi radila kako joj on kaze.
@wlex88, mene su vaspitali da se svađam kad me god neko "poklapa" pa bez obzira na vlastitu grešku djeluje neukusno šta ću sve je do vaspitanja
: sliježe ramenima :
Žena - ukras svijeta.
@Dio, ne znam sto se svadjas kad je igra u pitanju. I ne poklapam te, to ti uobrazavas, dvaput si pogresio u kratkom roku, ja ti samo ukazujem na greske. Sad stvarno popustam...
Svet-Najcitaniji casopis kod ziljavih klinki.
najcitaniji
onaj koji najvise pise.
Pisati
Stavljati svoje misli i zapažanja na papir.
Тастатура
Скуп тастера повезаних у једну складну правоугаону целину
Правоугаоник
Оно што из доконости цртамо по десктопу левим кликом миша - опција обележавања иконица.