Сасвим обичне дефиниције

1. jedno

Ni dovoljno,ni malo.

2. Ni ni - onomatopeja sirene, begaj vozim bajs!

3. Sirena

Pritiskamo je i na suvom i u vodi.

4. Suvo - mesto bez vlage.

5. Sem

U slučaju ako se nešto izmeni.

6. случај

Оно на чему министар Д*Ћ интензивно ради.

7. Ministar

Muz gospodje ministarke.

8. Gospodje

Tete koje nose bunde i sesire i vodaju svoje pudlice po parkovima i pozorisnim predstavama. Pate od alergije na dripce.

9. Šešir

Osnovni detalj svakog kauboja.

10. RTS

Javni televizijski servis Republike Srbije. Traži da se vjeruje njihovim očima.

11. @Dioklecijan, treba da definises pojam iz prethodne definicije.

Npr. iz elektricareve:
    Kauboj-momak koji se hrani kravama za razliku od Bananamena koji jede banane.

A iz tvoje:
    Televizija-pozoriste na malom ekranu.

12. wlex88..nestani u skokovima

Ekran-dio televizora.

13. @Dioklecijan, mene su vaspitali da kada mi neko pomogne ili da savet, da mu zahvalim, za tebe ne znam. ALi, ok, popustam...

Televizor-Ono u sta bi svaki muskarac voleo da pretvori zenu da bi radila kako joj on kaze.

14. @wlex88, mene su vaspitali da se svađam kad me god neko "poklapa" pa bez obzira na vlastitu grešku djeluje neukusno šta ću sve je do vaspitanja
    : sliježe ramenima :

Žena - ukras svijeta.

15. @Dio, ne znam sto se svadjas kad je igra u pitanju. I ne poklapam te, to ti uobrazavas, dvaput si pogresio u kratkom roku, ja ti samo ukazujem na greske. Sad stvarno popustam...

Svet-Najcitaniji casopis kod ziljavih klinki.

16. najcitaniji

onaj koji najvise pise.

17. Pisati

Stavljati svoje misli i zapažanja na papir.

18. Тастатура

Скуп тастера повезаних у једну складну правоугаону целину

19. Правоугаоник

Оно што из доконости цртамо по десктопу левим кликом миша - опција обележавања иконица.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.