Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mz name is Ivana,Knezevic Ivana..:) madaaa,mnogi su u zabludi da se zovem Ivanna Hansen zbog milog mi fejsa.. ja ne silujem zivotinje,mada imam sadisticke sklonosti prema kompu.. mrzim sve sto obicno vole mladi mog uzrasta..:P sve u svemu,ja sam dobro DETE..O:) xD
Pozz Ivana,dobra gitara:)
Ех,испод мире сто ђавола вире...:)
Узгред,јел то оригинал Фендер џитра на аватару?
Ma jok.. to neka jadna kopija,ali meni dovoljna..:)
Koje Mire???
Mire Škorić naravno..
Ја сам Астрозец и пошао сам да заузмем Марс, али сам залутао на Вукајлију и мислим да ћу овде и остати.
E, pa da, trebalo je da skrenes levo od Alberkerkija.... al kad si vec ovde - upadaj! Joint the party! :)
Ja sam Gamby i imam kupus umesto glave.
Ја сам Вукашин и ја сам сексуални манијак.
Ja sam Dankan,penzionisani seksualni manijak.
Ја сам Пеки и неко ме овде жешће зејебава.
Hello, my name is Saša, and I am an alcoholic!
Саша ти си алкос
ja sam lud
Ja sam Sevast. Svi smo mi Sevast pomalo.
ja nisam sevast. neću da budem sevast.
i tačka.
.
Zeka je Sevast u krizi identiteta. :)
Ime:Enes
Prezime:Hodžić
Datum Rođenja:08.11.1994.
E-mail:eneshodzic6@hotmail.com
Sex:Muški
Mesto:Visoko,BiH
Nadimak:NS_8
Jos nesto,deklarisem se kao reper al' volim poslusat' i muziku drugih zanrova ako je dobra.Naravno anti folker,narodnjak i slicna sranja od šunda.Balasevic m way how i live.. to je to.. :D
Visok, dobar, zgodan. Trazi damu slicnih osobina.
tel. >>> >>> >>>>
PEDERI STOP, CIMANJE STOP