Predstavite se!

1. Ova tema služi da se novi članovi predstavljaju, a da se stariji članovi zajebavaju, so don't get confused. =P

2. Ćao ja sam Gamby i mrzim barakudu. I zmajeve.
    :P

3. Gamby je ubrzo bio rastrgnut nakon što je napisao to :)

4. Izvini, Gamby. Nisam hteo da budem tako grub. xD

5. Neke, neka, volim ja grubo... xD

6. Zdravo živo, da se predstavim iz poštovanja prema starim vukajlijašima :) Dugo vas čitam, ali registovah se pre neko veče, da se uključim u priču. Elem, ime Marija, potičem iz onog malo kome znanog sela Beograda... Eto, i imate veliki pozdrav od još jednog novajlije ;)

7. Pozdrav i tebi, i dobrodošla :D
    Ako te nešto zanima, pitaj...
    Želim ti da što pre skupiš 50 poena da možeš na čet. poz :D

8. Hvala :)
    Nadam se da ću što pre zaslužiti tih 50 poena... A ako nešto ne bude jasno, pamtim tvoju ponudu ;)

9. Imaš dovoljno poena bre :D

10. hehe tad nisam... :) inače, imam pitanje.. jel uvek možeš samo 5 defki dnevno da postaviš, ili to zavisi od ranga?

11. možeš bre koliko hoćeš :)

12. možeš pet defki u roku od 24 h

13. gamby ne širi dezinformacije.
    Bezimena, možeš onoliko definicija za koliko imaš inspiraciju :)

14. čini mi se da je ipak kako gamby kaže, pet defki u roku od 24h... što ume da bude jako malo kad imaš inspiraciju :)

15. У праву је Гамби, пет у року од 24 часа, савет: користи word или нешто слично при налетима инспирације! :))

16. Hvala na savetu Marijana, koristim ga već da sve uredno zabeležim ;)

17. a je to neko novo pravilo? ili sam ja jednostavno ostala neobaveštena.. ili samo ne čitam FAQ? :D

18. Novo pravilo uvedeno još krajem prošle godine.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.