Predstavite se!

  1. pazi upadicama se obicno skrece paznja na sebe,kad sam ti je posvetio onda uzivaj:)

  2. energija

    sveze se razvela, oma u napad :))

    I dalje osecam bol i patnju... Šmrc... :)

  3. Znacu valjda da se izborim sa nasrtanjem.. :) A baba i ja bih rekla da si u stvari ti htela da privuces pajkovu paznju! :D

  4. Mila19

    Cao svima! :) Ja sam Mila i imam 20 godina, zivim u Beogradu... Izuzetan student, jos bolji alkoholicar! :D Volim da se zezam, izlazim, i nikad ni zbog cega ne zalim! :D

    Ovaj post uopšte ne vrišti: MUVAJTE ME, PIJEM ALKOHOL I NE KAJEM SE ZBOG SVOJIH POSTUPAKA!

    xD

  5. Слоба 23 године, и тако... јебем много добро... и тако то

  6. O Slobo, zar nećeš i danas da se svađaš sa mnom? Nismo dugo :P

  7. немам воље кад не могу да ти докажем две ствари јер си заслепљена својим савршенством да си крвљу спремна да браниш своја дела иако су украдена, ненамерно ал испаде тако...

  8. Krvlju? Ovo je vukajlija a ne pojas Gaze... Ne znam zašto toliko braniš onog lika ali poster mu je golo govno, kao što sam već rekla i uvreda je reći da od njega nešto kradem.

  9. a uvek mi je ova tema bila interesantna, kao sastanak AA-a je :D

  10. Ovo je vukajlija a ne pojas Gaze..

    Па зашто онда толико инсистираш и нећеш да признаш да је плаг и пријавиш за брисање? Хм? мислим пази браним га јер је у праву лик... и нећеш ме убедити да је његов постер голо говно а твој добар јер је управ обрнуто, његов је до јаја а твој голо говно, и још плагијат уз све то..

  11. Pa da je plag sama bih ga obrisala, a ako ne veruješ da je moj bolji idi pogledaj skor pa uporedi ;) I kako možeš da kažeš da je onaj seljački koment boji od mog legendarnog?
    Taj dečko je mogao lepo da mi kaže da je i on napravio sličan poster a ne da me proziva pred svima, našao meni da soli pamet a za postere je jedva skupio, defke su mu užas i čak dve su bile čist plagijat i obrisane su na moju inicijativu.

  12. ај пали, не могу више.... боље се слажемо на пиву него овде, овде ми баш идеш на ганглије... небитно, кул си сијаш и тако, он је пајван и јадан је и уопште га ниси извређала ко коња ова два дана... тако да оно...

    Видимо се на пиву лолол

  13. @NadžakBaba
    Pa sad, to je sa tvoje tacke gledista. Ako ti mislis moj post "vristi"- "muvajte meee" onda se necu truditi da ti promenim misljenje... :) I da, nisam znala da je toliko lose piti alkohol, zezati se.. Ma uostalom, bez veze se i trudim. A moj komentar na tvoju poruku je bio sala, jako mi je zaoo sto je nisi shvatila..

  14. Mila zajebavam se :) Vidiš da sam se i ja šalila... Jbg zajebano je to na forumu kad nekom ne vidiš izraz lica, ne čuješ ton.. Ja isto volim da se alkoholišem i ne kajem se ni zbog čega :)))

  15. Bojan, jebem dobro i kvalitetno, ali samo jednu meni dragu osobu. Cim i gej- STOP

  16. Alo ljudi, vidim da ste polupijani aj mršite u kafanu :)

  17. Hahaha ma to sve pijano, ludo xD

  18. Samo da ne sedite na ladnom betonu :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.