Pozdrav svim clanovima ovog ekstra foruma.Moje ime je Dejan,prezime Kantar,i iz Prijedora sam,iz Republike Srpske. 90- sam godiste,studiram ekonomiju,to je to :)
Добар дан ја сам Немања и и ја сам алкохоличар :Р.... Имам 20 година из Београда сам ,тренутно не радим ништа пре пар дана сам дао отказ, сад се мајем по интернету цео дан и тако....Иначе сам и јебач твојих другарица :Р...
buxno promašio si temu :P
Hmm, e sad mi je malooo lakse! :D Pa da znas da jeste zajebano, ali sve se moze resiti, kad se hoce! :)
šatana, samo da obavestim nove žemske :P
buxno u redu je, sve ja tebe razumem :P
Mila opušteno, ja sam ponekad malo nadžak pa ispadne bzvz ali vidim da si ok devojka, izvini ako sam malo preterala...
a ti nisi otišao, a? c,c,c kakvo vaspitanje, to treba tući x)
Ma daj baba.. Starijim ljudima se sve oprasta! :D Hvala buxno na obavestenju, ali nije bilo uoopste potrebno! :D
ja imam krizu identiteta , tako da bi bilo kakav text bio uzaludan !
Više ne jebem ni tu sebi dragu osobu...Cim i gej...i dalje STOP
Srdjan Bela Crkva 1983 god.
Vukajlija je najbolji sajt u srbiji,od kad sam izvalio Vukajliju ne idem na blic i press.
Baba i Mila se napiju i onda se ne kaju zbog svojih postupaka.
To su žene bre. +
Pozdrav svim clanovima ovog ekstra foruma.Moje ime je Dejan,prezime Kantar,i iz Prijedora sam,iz Republike Srpske. 90- sam godiste,studiram ekonomiju,to je to :)
Jebem mu lebac zašto je teško reći Bosna.Jadna je i bjedna ali živiš u njoj....
Vise volim reci Republika Srpska,tako sam naucio jbg :) tuga,jad i cemer !
TA DAAA
JA SAM ORACh
Ja sam Cara svenula mi kara!
Ja skupljam salvete
JA SKUPLJAM
Ja imam problema sa alchajmerom i zovem se.............
Добар дан ја сам Немања и и ја сам алкохоличар :Р.... Имам 20 година из Београда сам ,тренутно не радим ништа пре пар дана сам дао отказ, сад се мајем по интернету цео дан и тако....Иначе сам и јебач твојих другарица :Р...
Dobar dan ja sam Nona i slatka sam ko bombona, volim mlade momke i njihove stojke :PPP