Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
buxno promašio si temu :P
Hmm, e sad mi je malooo lakse! :D Pa da znas da jeste zajebano, ali sve se moze resiti, kad se hoce! :)
šatana, samo da obavestim nove žemske :P
buxno u redu je, sve ja tebe razumem :P
Mila opušteno, ja sam ponekad malo nadžak pa ispadne bzvz ali vidim da si ok devojka, izvini ako sam malo preterala...
a ti nisi otišao, a? c,c,c kakvo vaspitanje, to treba tući x)
Ma daj baba.. Starijim ljudima se sve oprasta! :D Hvala buxno na obavestenju, ali nije bilo uoopste potrebno! :D
ja imam krizu identiteta , tako da bi bilo kakav text bio uzaludan !
Više ne jebem ni tu sebi dragu osobu...Cim i gej...i dalje STOP
Srdjan Bela Crkva 1983 god.
Vukajlija je najbolji sajt u srbiji,od kad sam izvalio Vukajliju ne idem na blic i press.
Baba i Mila se napiju i onda se ne kaju zbog svojih postupaka.
To su žene bre. +
Pozdrav svim clanovima ovog ekstra foruma.Moje ime je Dejan,prezime Kantar,i iz Prijedora sam,iz Republike Srpske. 90- sam godiste,studiram ekonomiju,to je to :)
Jebem mu lebac zašto je teško reći Bosna.Jadna je i bjedna ali živiš u njoj....
Vise volim reci Republika Srpska,tako sam naucio jbg :) tuga,jad i cemer !
TA DAAA
JA SAM ORACh
Ja sam Cara svenula mi kara!
Ja skupljam salvete
JA SKUPLJAM
Ja imam problema sa alchajmerom i zovem se.............
Добар дан ја сам Немања и и ја сам алкохоличар :Р.... Имам 20 година из Београда сам ,тренутно не радим ништа пре пар дана сам дао отказ, сад се мајем по интернету цео дан и тако....Иначе сам и јебач твојих другарица :Р...
Dobar dan ja sam Nona i slatka sam ko bombona, volim mlade momke i njihove stojke :PPP