Prijava

L@ki,
To je... neklasicno.

Nakon što je banovan, lokalni "nacionalno svesni" (rasistički - orijentisan) huligan okuplja bandu hakera i oni vrše napad na Vukajliju. Vuka priprema odbranu i vode se jelte internet ratovi ko će kome da raznese kol'ko kućišta...

Da probudim ovu ugašenu temu.
JA pokušavam da vratim staru crvenu vukajliju (to je pre plave), otkrivam da je Kajzena ubio t1000 i preuzeo njegov oblik, ja pozivam u pomoć blok 11c, Dušan Špegar ubija t-1000, vukajlija ponovo radi normalno, onda tamo neka bagra sa Vuke ostane zarobljena u serverima Vukajlija corporation, boreći se protiv nevidljive materije Ziljavštine. Samo jedan ostaje dok ga drugi članovi pretvoreni u Nafurane male i Delije/Grobare okružuju. Ja dolazim spašavam ga, uništavam servere zajedno sa ziljavštinom. Pokušavamo da ponovo oformimo Vuku ali ima mnogo problema, ostatak pogledajte xx yy zzzz u bioskopima.

Da li sam napomenuo da film traje 3 i po sata, da je ovo što sam napisao samo uvod od nešto više od pola sata. Samo uvod košta oko 80 000 000 dolara.

E a nesto na foru 12 majmuna(moderatora)?
2100 godina.Mala drzavica Ujedinjene Opstine Menhetna(sve sto je ostalo od nekad silnih SAD) otkriva vremeplov.Taj mocni uredjaj koriste da se vrate u vreme VUJAKLIJE,daklem, pre nego sto su autori VUKAJLIJE poceli da pridobiijaju siroke narodne mase,i okrecu ih protiv amera.Pritom se sa glavnim junakom vraca i neizostavni T-100 u liku Milisava.
Oni se bore oko prevlasti.Za dalje detalje,prijavite se na kasting za film

a nesto sa paralelnim univerzumima? neki psiho-trip? nesto na foru autostoperskog vodica (mislim na knjigu ne na onaj pateticni izgovor od filma)? mozda kao nesto sta se desi kada se sretnu vukajlija iz ovog i nekog paralelnog univerzuma?

ili jednostavno, neka njava da se napravi? "vukarajlija"

Sos nalazi način da banuje kaizena.
Džimi to koristi i banuje Sosa i sve ostale moderatore.
Džimi vlada sajtom. Preusmerava kaizenov račun na svoj.
Kupuje Gibson Les Paul od ktitora.
Proslavlja se.
Vodi dvostruki život.
Administrator sajta i rock zvezda.

Zajebi sajns fikšn, ovo će se desi...

Ма зајеби Џимија у главној улози, РАДМИЛА ЈЕ ЗВЕЗДА САЈТА!
http://vukajlija.com/teletabisi/21036

ovo će na kraju da se pretvori u švedski akcioni

Ako ce biti svedski akcioni,nek' mu naslov bude "Crven ban(ovan)"

Radmila će da podigne rulju protiv modova zbog dvesta i kusur obrisanih defki. Kika boy će da jebe, Laki da arči.... I u suštini da to će biti švedski akcioni....

bravo jezivi! to! crven ban! jebote kakve mi ideje za scenario sad padaju na pamet! sramota me... :crveni:

ja imam horor..

u KST-u na izložbi neki ludi član, nazovimo ga javio uz pomoć još dva luda člana, nazovimo ih duncara zatvorio vrata i počeo da kolje autore redom...jedini zahtev da kaizen zabrani svaku vezu sa fejsom..pošto to nije moglo, nikako, ovaj lepo počeo da ih čereči...ove posetioce...da izbacuje delove..skupila se rulja ispred, murija, Horejšio došao...i tako nešto..

na kraju suđenje, proglase ih neuračunljivim zbog broja sati provedenih na Vuki i pošalju u ludaru..ovi odatle napišu knjigu, "Kako sam klao autore sa Vuke" zarade 60 miliona evra i kupe Vuku..doduše za 1 milju..a ovo ostalo sjebu na kurve...

a može i pornjava..na istu temu..u KST-u...gomila, rulja, bahanalije, ne zna se ko koga, čija je ruka, čija je noga....šta vam se više sviđa

Ko-zna-koja-godina-u-budućnosti.

Vukajlija. Zemlja obećana. Svi su srećni i zahvalni. Stanovništvo živi u blagostanju zahvaljujući plodovima biljke koju su sami sade. Šerif Kajzen održava red i zakon.
Iznenada, Vukajlija postaje Divlji zapad usljed glasine da je ona El Dorado dobrih fora za barenje pičoka i ukupno popravljanje zaostale duhovitosti - kolonije Fejzbučara su okupirale teritoriju Vukajlije i zagadile izvore. Ubiru plodove sa biljaka a sade korov. Vukajlija postaje pustinja i bivša obećana zemlja. Kajzen hoće da istjera govna al' nema podršku. Svi se plaše. Šerif Kajzen ostavlja svoju značku i povlači se u penziju uvidjevši da ne može sam da se bori protiv svih. Svira bendžo, pjeva bluz i žvaće duvan. Sve više mrtvih u ponekim sukobima starosjedilaca-gerilaca i novopridošlih.
Međutim, Fejzbučara je sve više i više i gerila objavljuje primirje i miri se sa sudbinom.
U grad dolazi nepoznati lik iz daleka. Šuška se da ima planove da digne revoluciju i istjera fejzbučare iz Vukajlije.

sad ide ona standardna priča iz špagetija, bla, bla, bla, jednom se napije u salunu, opsuje majku glavnom Fejzbukovcu i ovaj ga izazove na dvoboj, bla, bla, bla, načuje da Glavni sprema zasjedu, bla, bla, bla...

Nepoznati okuplja učene i knjiške ljude, pronalazi resurse da uplati Ktitor-čit kod lokalnog indijanskog Vrača da bi imao beskonačno municije.
Dolazi sa ekipom na zakazano mjesto dvoboja, najebe se keve Fejzbukovcima. Međutim, Glavni uzjaši konja i krene bježat'. U tom se pojavi Kajzen i ovjeri pičketinu Koltom.
Kajzen stavlja značku na rever, Nepoznati se iznenada gubi u daljini. Nastavlja se suživot i demokratija u zemlji Vukajliji. Rodi se dijete koje se smatra legalnim nasljednikom Nepoznatog.

Onda grune meteor i pobije sve.

Najgori horor: povampiri se Vujaklija i sablasno krene da uteruje svoja autorska prava na ime sajta. Ne pomaže izgovor da je napravljena metateza i da on tu nema ono r u krugu. Jedan za drugim jezivo u mukama umiru modovi. Zatim i autori sa liste prvih sto. Samo jedan je čovek koji može da ga zaustavi. Avaj, to je otac Joilo, iz manastira Donja Krkušnica. On je upozoravao da će se ovo zlo dogoditi, ali su ga posprdno stavljali na postere i rugali mu se da je kradljivac i ludak i idiot. Sada otac Joilo trijumfuje u slavi Božjoj, a Satana se sladi mukama duša vukajlijaških grešnika u paklu!

Филм о једном лику који је дошао на вуку у већ поодмаклом стадијуму њеног постојања и онда направио читаву револуцију! Своју струју. Инфилтрирао најомраженији појам међу људе. Писао квалитетно, јебао кеве и ролао сарме! Свршавало се на његове дефке! И онда је једног дана постао први... и рекао свима, ај воздра!

Fejz, ne bih voleo da se snimi taj film o meni...