Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Propustila si gol Atletika i izgleda ispadanje najogavnijeg kluba na svetu Liverpula sa Analfielda!Jedan je pravi klub iz Liverpula,samo jedan :)
Goooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!1
nije kraj?
ajde zatvaraj, gotovo, fajront, razlaz, poslednja tura, vatanje taksija, brinu vam se kuci, ceka vas zena, gasi svetlo, podizi stolice, gasi muzikuuuu...
Enfild ceo na kurac nam seo,nananananaaananananaaaa
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! golllllllllllllllllllll.... :)
(bas bih bila dobar navijac, a? samo jos da naucim nazive timova... )
Samo jedan nauci,EVERTON :)
jel kraj...video Dunc..ajd brisi taj post ne mora celo selo da zna..:))
Obrisano :).Mislio sam da si otisao,pa sam ti pustio na PVT jos ranije,ne moras odgovarati ni citati isti je sadrzaj bio :)
Jedna je Zvezdaaaaa :D
jos 8 minuta do kraja,ajmo spanski ciganiiiii
ok (upisuje u tefter 'everton' i na listu obaveza dodaje da mora da postane neki navijac jer je to in) :)))
Dunc
ako nateram svastiku da mi posalje neki dres iz Londona, moraces da pustis adresu na PVT...:))
I dalje niko temu ne zaključava...
ja zakljucavam...
gde si bre Nidzo...da nisi nesto ljut, nema te...
Ma nisam nego priprema časopisa, slave...Znaš kako to ide...
Rastu mu kutnjaci :D
E nidžo prošao sam na kolokvijumu hahaha,a ti si mislio da neću :D
Pa kad sam ti ja sredio...
Javio,meni juce stigao iz Liverpula Vaughanov dres,doneo mi drugar,pa sam zato srecan kao kuce sa dve pise :).Inace ovo mi je 2. Evertonov dres.Ali njih nikad dovoljno,samo ti reci sestri da salje,mada sumnjam da u Londonu moze da nadje(ali siguran sam da ima onih retro,te bih najvise voleo).I sta ce nam adresa,covece,ako se mi ne mozemo naci oci u oci,kad sam skoro stalno u BG-u,ne znam ko onda moze?:)))))
Male stvari usreće čoveka...
Pa zar to nije najlepse,Dzoni?