PA eto,kapiramo se skroz...a ja sad da dreknem ATLETIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,ispadose govnari,nista nisu ukrali ove sezone,majku im bezobraznu!Mrzim L;pool
Javio,Duncanov mi niko nije nasao,a tri coveka su mi trazila.Kad bi to moglo,e ne znam da li bih to preziveo :))))Taj nema cenu,msm,imam iz poslednje sezone kad je igrao,ali sam dobio bez natpisa,samo takvi bili.
Uh,Dzoni.Ja sam vec dve godine u takvoj fazi,prinudno.Hobi su m bili tenis i mali fudbal,bar 1-2 puta nedljeno,ali sam sve sto sam mogao na desnoj nozi povredio,pa ne smem da se bavim sportom.Sad ga samo gledam :)
Meni je najlepše kada dobijem goluba kojeg poželim...Al to mu dodje to...
nije moja sestra, zenina...svaja..ajd ovih dana je cimam za to...o's ovaj od Duncana...
PA eto,kapiramo se skroz...a ja sad da dreknem ATLETIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,ispadose govnari,nista nisu ukrali ove sezone,majku im bezobraznu!Mrzim L;pool
Ljubiceeeeeeeeeee
Javio,Duncanov mi niko nije nasao,a tri coveka su mi trazila.Kad bi to moglo,e ne znam da li bih to preziveo :))))Taj nema cenu,msm,imam iz poslednje sezone kad je igrao,ali sam dobio bez natpisa,samo takvi bili.
Ja ne razumem ljude koji nemaju neki hobi ili interesovanje...
Uh,Dzoni.Ja sam vec dve godine u takvoj fazi,prinudno.Hobi su m bili tenis i mali fudbal,bar 1-2 puta nedljeno,ali sam sve sto sam mogao na desnoj nozi povredio,pa ne smem da se bavim sportom.Sad ga samo gledam :)
I to je nešto. I ja golubove samo gledam...;-) I usput sudim utakmice i uredjujem časopis o istim...;-)
BRANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
btw koji je rezultat? :)
Još ste tu!!Crni Nikola, ubiće te koleginica!!:))))))))))))))))))
Neće neće Bane!;-) Sad idem u teretanu pa sam jači!;-)
Merci dobio atletiko 2-1 :)))
Dzoni,ako sudis po BG-u,jel znas Damira sudiju,78. godiste iz zemuna?
Sudim GOLUBARSKE UTAKMICE!!!!;-) One nisu baš kao fudbalske i mogu trajati od 15 minuta do 15 sati...
Hahaha,lose smo se razumeli :)
Skapirao sam odmah...
je l' kraj bre te utakmice...
je si terao nesto Nidzo ovih dana...
Tek posle 1. maja krećem sa pripremama...Spominjao ti moj šef tvog tasta pre neki dan na sastanku...Naravno negatino...;-)
Tera kera već godinama :D
Kraj,Javio,izgubila stoka 2-1 u ukupnom skoru i ispali :))))
Banderaš , nemoj da te teram da igraš u kolu struje!:-)