Ко последњи победник 44

1. Već bio,više puta.Ništa strašno,ako imaš gumene đonove :D

2. pa sta kaze ako nije tajna...:)

3. Au svi hoće da si igraju matematičara,ne zna se ni ko pije ni ko plaća

4. Naveo ga kao jednog od glavnih razbijača Saveza , a kao godinama su bili komšije i saradjivali....

5. Nidžo što lepo ne uzmete motke ko ovi u Sarajevu i rasterate to?

6. Koga da rasteram? Golubare?

7. Sloba to isto za njega kaze, kaze da su bili dobri, da ga Sloba naucio sve, ali se Sandulovic odcepio a ne Sloba i ovi njegovi...:))ma nema veze...

8. Ma rasterajte golubove,onda neće biti ni golubara.

9. Joj javio , da ti znaš kako je teško sa golubarima raditi...Strava...Bombe , kradje, tračevi... Gori smo od lovaca i ribolovaca zajedno...

10. ima i lepih strana...kad ja koji nisam golubar sedim pa zevam kad ovaj tera golubove, pa mi lepo, mogu da zamislim kako je vama...jos kad napravi vreme...:)

11. Dobro to je ok. Zbog toga i trpim sve ovo ostalo...
    ODOH DA SPAVAM! LAKU NOĆ!

12. Hoće neko posao teroriste u Iraku?Plaćamo preko računa :D

13. a jel vam trebaju fizikalci ili intelektualci...

14. ja tebe pitam elektro...za te teroriste..jel treba visoka skola ili moze i bez?

15. Pa vidi ako ćeš da trčiš sa onim pojasom oko sebe i da se samoubiješ ne treba.
    Inače za planiranje treba školovani kadar.

16. taj sam...za planiranje...a koji su nam ciljevi, mislim za koga se borimo...osim za lovu...

17. Javio, šta god imao, neće ti trebati posle obavljenog posla :)

18. ma ja sam za planiranje i razvoj...drugi ce da nose...

19. Treba znači jedan jak, manje pametan za nošenje :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.