Forever punk!

1. А мене то пали још више!!

Mene ne. Nije da bih voleo da pank bude mejnstrim, ali u toj autsajd priči se ne nalazim. Ne družim se sa pankerima, niti se oblačim kao panker (barem sada), ali volim tu muziku nekako. Jebiga. Svi oko mene su dosadnjakovići sa bednim muzičkim ukusom, te ne znam nikog ko to sluša.

2. Oće to.

На шта мислиш тачно? Сине, иам пуних два'ес.
    Јоцко, ја имам своју панк банду. Не облачим се као панкер ни ја (имам мајцу Пистолса) јер од таквих беже зиљавуше ;)

3. Pa ne oblačim se ni ja kao panker.Par puta nabacim armi tole i martinke kad hodam po svirkama.Ne družim se sa pankerima jer gdje ja zivim pankera nema.Kad odem do grada vidim se sa nekim likovima koji isto slušaju punk ali ne možeš se družiti sa nekim ako ga vidiš 2 puta sedmično...

4. Цела фрка око панка и није у музици, јер да јесте прво би учили да свирају а онда правили бендове. Више је то неко скроз рестлес зајебавање(бар мени). Мартинке никад нисам обуо, не знам, није мој фазон. Бити панк и бити популаран у целом друштво баш и не иде. Зато се и зове панк.
    Па, Ценотапх, мораш да се одселиш онда :))

5. Ови људи кидају!!!!!! А, свирају само за пиво!!!:)))
    http://www.youtube.com/watch?v=vMVtlqzVCAk

6. , јер да јесте прво би учили да свирају а онда правили бендове

Tačno. Mada ja evo sviram gitaru godinu dana. Već imam svoja 3 teksta za pesme, dovoljno je da se nasklepaju neki akordi i to je to. Ja bih svirao naše kafanske i starogradske u pank maniru - e to bi bio vrh! Samo treba da nađem basistu i bubnjara koji nemaju pojma da sviraju! :)

. Бити панк и бити популаран у целом друштво баш и не иде.

Jebo ti celo društvo. Ako si u pank društvu kao što ja nisam, onda ti se jebe za ostale! :)

7. Samo treba da nađem basistu i bubnjara koji nemaju pojma da sviraju! :)

Ахахаа, царе! :))
    Нисам стално у панк друштву, ал кад треба ту су. Више сам у неком хард`Н`хеви`Н`екв друштву :))
    Ко што рекох, и нисам неки панкер:)

8. Cepam bubnjeve i znam nešto na akustičnoj sviruckati.Al ja sam u Sarajevu.Pih.

9. Cepam bubnjeve i znam nešto na akustičnoj sviruckati.Al ja sam u Sarajevu.Pih.

Šteta, da si iz Bg ili da sam ja iz Sarajeva, mogli bi da se nađemo da đemujemo :)

10. Mi talentovani džez-rok muzičari mislimo da se pank muzikom bave netalentovani i propali rokeri. Bezvredna muzika i zavedeni slušaoci.

11. Виртуал, не подјебавај него беж' са теме!!!! :))

12. Vi džezeri sve nešto komplikujete, mi to dva rifa en-cangr en-tras! I gotovo! ;)

13. Gotivim džez ali Virtual zajebi...
    Šteta jocko što ne živimo bliže jedan drugom...

14. Cenotaph imaš bend ili sviraš samo ovako za svoju dušu?

15. Imao bend."Pokojni Toza".Ustvari nije bio moj.Svirao sam sa nekim starijim momcima...

16. Nekako je najteže naći bubnjara, ne znam... Šta ti misliš, kao bubnjar?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.