Dakle, filmovi

1. hahah
    solidna, a mogla je biti puno bolja xD

2. knjiga je odlicna, bolesni Vandermir, film je dobio solidne kritike

3. mogao je bolje, nekako su usrali pri kraju
    eto vidjećeš

4. http://www.imdb.com/title/tt0091557/

Koja zbrka od filma, a bas je imao potencijala.

5. Je li ima neki snimak lep da se skine ili si gledao u bioskopu?

6. Gledao je u nemačkom bunkeru na Topčideru koji je sa svojim kolegama iz pivovarske branše preuredio u salu za projekcije nemih filmova

7. Pogledao jigsaw 2017, dobar ali dajte da vidim sta je sa hofmanom jebate

8. Tu se dimi Karelija, leši grenladski stout, čačkalicom nabada dimljena srnetina i puše se kurčevi

9. Bob★Rock★Superstar
    Tu se dimi Karelija, leši grenladski stout, čačkalicom nabada dimljena srnetina i puše se kurčevi

Da, uglavnom se igraju kamene face, BobRok je ispod stola.

Je li ima neki snimak lep da se skine ili si gledao u bioskopu?

Ima solidan skriner, nije loš kada gledaš iz daljine, al' film vredi gledati i u bioskopu i sa do jaja snimkom. Svakako planiram da odgledam i tako.

10. Listen to Me Marlon
    Одгледао синоћ. Какав филм и како снимљен. Пролазак кроз Брандов живот и каријеру.

11. The Longest Ride
    Film dostojan Nikelodeona. Kapiram u šta sam se upustio: romantika, jahač bika i djevojka iz grada, ali posle kad krenu neki sub-plot sa nekim flešbekovima iz 1940. godine, bilo je to previše. Još i traje preko 2 sata.
    Glumi Istvudov sin, eto to još mogu reći.

12. bombas, kakva je zabava bila :D

13. Mali Ker
    The Longest Ride
    Film dostojan Nikelodeona. Kapiram u šta sam se upustio: romantika, jahač bika i djevojka iz grada, ali posle kad krenu neki sub-plot sa nekim flešbekovima iz 1940. godine, bilo je to previše. Još i traje preko 2 sata.
    Glumi Istvudov sin, eto to još mogu reći.

Malo sam priglup, jel ovo dobar ili los film na kraju