The Longest Ride Film dostojan Nikelodeona. Kapiram u šta sam se upustio: romantika, jahač bika i djevojka iz grada, ali posle kad krenu neki sub-plot sa nekim flešbekovima iz 1940. godine, bilo je to previše. Još i traje preko 2 sata.
Glumi Istvudov sin, eto to još mogu reći.
Mali Ker
The Longest Ride
Film dostojan Nikelodeona. Kapiram u šta sam se upustio: romantika, jahač bika i djevojka iz grada, ali posle kad krenu neki sub-plot sa nekim flešbekovima iz 1940. godine, bilo je to previše. Još i traje preko 2 sata.
Malo sam priglup, jel ovo dobar ili los film na kraju
evo zabave za veceras
http://www.imdb.com/title/tt2798920/
↑↑↑
6/10
Haha
Solidna zabava bice
hahah
solidna, a mogla je biti puno bolja xD
zabava 5.75/10
knjiga je odlicna, bolesni Vandermir, film je dobio solidne kritike
mogao je bolje, nekako su usrali pri kraju
eto vidjećeš
http://www.imdb.com/title/tt0091557/
Koja zbrka od filma, a bas je imao potencijala.
Phantom Thread kida
Je li ima neki snimak lep da se skine ili si gledao u bioskopu?
Gledao je u nemačkom bunkeru na Topčideru koji je sa svojim kolegama iz pivovarske branše preuredio u salu za projekcije nemih filmova
Pogledao jigsaw 2017, dobar ali dajte da vidim sta je sa hofmanom jebate
Tu se dimi Karelija, leši grenladski stout, čačkalicom nabada dimljena srnetina i puše se kurčevi
Tu se dimi Karelija, leši grenladski stout, čačkalicom nabada dimljena srnetina i puše se kurčevi
Da, uglavnom se igraju kamene face, BobRok je ispod stola.
Ima solidan skriner, nije loš kada gledaš iz daljine, al' film vredi gledati i u bioskopu i sa do jaja snimkom. Svakako planiram da odgledam i tako.
Listen to Me Marlon
Одгледао синоћ. Какав филм и како снимљен. Пролазак кроз Брандов живот и каријеру.
The Longest Ride
Film dostojan Nikelodeona. Kapiram u šta sam se upustio: romantika, jahač bika i djevojka iz grada, ali posle kad krenu neki sub-plot sa nekim flešbekovima iz 1940. godine, bilo je to previše. Još i traje preko 2 sata.
bombas, kakva je zabava bila :D
Ahhahha
The Longest Ride
Malo sam priglup, jel ovo dobar ili los film na kraju