А и боље је ово контам, поготово ако волиш филм, сад за кинту јбг, није добро плаћено код нас.... Неком лику што је хтео глуму да упише је на пријемном ваљда Богдан Диклић рекао да батаљује ово ако хоће да заради, мада у најмању руку мо'ш бити критичар за иностране неке новине ил' тако нешто....
Zavisi. Ako izuzmeš par njih koji su postali istaknuti dramatičari ili scenaristi, najbolje prolaze dramaturzi ako se zaposle u nekoj đilasovskoj agenciji. Prilično je mazohistički čin to upisati i želeti da se time baviš.
Хахаха, јбг.... Ал' ако се не варам Прове, ти си на режији, ил' си био, ил' тако неч....
Ne brt nego već dve godine nikako da budem normalan da izađem na prijemni za dramaturgiju. Sad sam malo kao zagrizao i posvetio se tome.
Е то ондак, јер сећам се раније да си нешто тако био помињао па контам зато да си стручнији гледе филмова јелте....
Ma video sam da mi se ne bavi ekonomijom i završavanjem iste, i da bih se jeo celog života da se time bavim...
The Town peti put gledam-dobar je
dobar jer je ona dobra picka i ima usne pusacke aaaaaa
А и боље је ово контам, поготово ако волиш филм, сад за кинту јбг, није добро плаћено код нас.... Неком лику што је хтео глуму да упише је на пријемном ваљда Богдан Диклић рекао да батаљује ово ако хоће да заради, мада у најмању руку мо'ш бити критичар за иностране неке новине ил' тако нешто....
Zavisi. Ako izuzmeš par njih koji su postali istaknuti dramatičari ili scenaristi, najbolje prolaze dramaturzi ako se zaposle u nekoj đilasovskoj agenciji. Prilično je mazohistički čin to upisati i želeti da se time baviš.
posle apofisovog komentara i big dipperovog skroz objektivnog i rezonskog objasnjenja
prov i reme are shook :D
Pa ja još davno ovde rekoh da je Dankirk korektan skroz. Tipa u top2 Nolanova filma, 8/10 film. Što je sasvim okej.
onda ga je prov napljuvao haha
provu je reveneant 10/10 a tebi se nije svideo da pomesao sam to sig
To je bilo na prvo gledanje jer je Lubecki imao neke neverovatne momente. Kad sam gledao u bioskopu bio mi je negde između 7 i 8.
Šta sereš Armine lol, pa ja Revenantu dao 9/10 na drugo gledanje, na prvo 10/10, lol.
Ja sam srao po Birdmanu, a Mikiju je 10/10.
:D
Ja mislim da je Insepšn baš dobar
Ja sam srao po Revenantu, zestoko, a i dalje sam pri tome. A i po Birdmanu, mada je Birdman za Revenanta klasa.
Ja i dalje cekam da se otkrije onaj sto mi rekao da gledam reventanta da ga zadavim ko pile
Gospodar prstenova ima u 22 tj sad na Tv Prva
Јебо те, господаре прстења су буквално пуштали сваке године, по једаред, фазон 6 година заредом.