Dakle, filmovi

1. Добра је Мишел Вилијамс глумица, примети се поготово сад скоро у Ол д мани ин д врлд поред Волберга јебеног кад је, мада је ту Пламер искидао и попишао се по свима....

2. https://www.imdb.com/title/tt2675914/
    Čovek uzima pravdu u svoju ruke posle smrti njegovog sina koji se navodno predozirao heroinom. Vodi borbu sa norveškim mafijašima, a kasnije se u celu priču ubacuju i naši... Vođa srpske mafije je Bruno Ganc, poznat po ulozi Hitlera. Pojavljuju se još Sergej Trifunović, Miki Krstović i Bojan Navojec... Baš mi je fino legao film, originalno snimljen, oseća se neka fargovska atmosfera.

3. Od kud ideš Nikolas Nikolas

4. Ja sam momak siroma, siroma
    Nemam nigdi Nikolas, Nikolas

5. Šta će meni vino i pesma Nikolas?

6. Prodaj majko golfa dizelasa
    Pa izbavi sina Nikolasa

7. Hahaha nije loš ovaj

8. Zašto nisam Nikolas da letim daleko

9. pre neku vece sam pustio downsizing,ocekivao sam neku komedijicu blesavu koja je do jaja dok se gleda al se brzo zaboravi,kad ono prilicno epican film

10. hahaha oll i ja isto pre mesec dva dana, isto isto mislio sprdnja komedija posle kao neki zaplet neko tesko sranje zaspao sam na pola filma

11. Odgledao sam i ja ovaj New York redemption (you were never really here). Hmmmm...muzika je odlična, ali stekao sam osećaj da su snimili daleko više materijala nego što su na kraju montirali. Pretpostavljam da je namera bila da ideju filma ne ubiju nepotrebnim zapletima.

Poruku filma su već apsolivirali Prov i Apis, ali bez obzira na sve, kreator zaboravlja jednu jako važnu stvar - sistem ne dozvoljava načine rešavanja problema onako kako bi to radio normalan čovek, jer onda sistem gubi svrhu, i kao takav nikome ne treba - matriks bro.

12. Lucky - Film pravljen za finito Hari Din Stentona kako sa scene tako i iz života. Jedan, za današnje pojmove kratak film (ispod sat i po), ali odličan u svakom pogledu. Šteta što gospodin Stenton nije uspeo da poživi za premijeru. Dva dana ranije je umro.

You were never really here Pridružujem se svima koji su napisali da je dobar film, jer stvarno jeste. Kad pogledaš radnju, neki lošiji režiser bi napravio od toga film u kom neko tipa Džejson Statam ubija pola Njujorka, a ovde je ipak napravljen film sa potpuno drugačijim smislom (ima smisla ustvar) i tempom i načinom. Preporuka takođe.

Ikitie Mislio sam da će biti bolji film i nije loš sa stanovišta da eto naučiš nešto o jednom periodu istorije, onako lokalno Rusko-Finski, ali ipak moglo je to mnogo bolje, tako da nije baš dosadan i loš, al je daleko od onog kako se čini da je to moglo da bude.

13. Lucky - Film pravljen za finito Hari Din Stentona kako sa scene tako i iz života. Jedan, za današnje pojmove kratak film (ispod sat i po), ali odličan u svakom pogledu. Šteta što gospodin Stenton nije uspeo da poživi za premijeru. Dva dana ranije je umro.

Preljep je film, Hari Din legenda. Fantastičan pristup njegovom liku kroz glavnog lika. Gospodin čovek.

14. Lucky.

Jebote, ja nemam reci za ovaj film. Ide na listu omiljenih. Hvala Dzoniju na preporuci, nemojte propustiti, film kratko traje a puno ima reci. Malo mi ima smek kao The Straight story, takodje jedan od omiljenih.

Inace, Lincu dobro stoji glumi, dosta se bolje snasao nego Tarantino, mada su i jedan i drugi 5 puta bolji nego vladajuca bransa.

15. Thelma & Louise (1991) solidan film svideo mi se zbog fotografije a i ovako nije stereotip dobre picke idu i prave krs nego je realnija malo prica

16. Jel gledao neko transporter?

17. The Straight Story (1999) preljep vizuelno i specifican za linca film, unosi spokoj neki tokom gledanja
    Do the Right Thing (1989 klasik

18. U legiji stranaca sam bio u trening grupi sa Mikijem Ranđelovićem, kapetanom niške policije koji je ukrao falsifikovane glasove za vreme Miloševića 95e. Naravno da su tesno sarađivali sa mafijom u to vreme i ako je sudeći po njegovim pričama ovaj film je poprilično tačan prikaz delića njihovih života.
    Miki je jebena legenda inače, penzionisao se u 40 i od tada samo roka, kaže dosadno mu da sedi kući nije to za njega. Sinovi pozavršavali fakultete odselili se, ima sa ženicom sve što mu treba ali jebiga voli čovek adrenalin i to ti je, hoću da kažem ne radi to zbog para. A i Radmila je zmajče, kaže lakše joj da zna da vraća neke divljake tamo u red nego da se šeta po dragstori po selu i jebe snajke hahahah, kralj žena

19. You Were Never Really Here nije mi baš nešto bio. Radnja je prezbrkana, neki delovi su razvučeni maksimalno, a drugi sabijeni i to sve u satipo.
    Nešto kao Tree of Life meets Transporter 3
    Finiks gotivan lik, ali ipak ne.

20. Jeste li gledali Den of thieves? Odličan film u ovom moru sranja filmova.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.