Dakle, filmovi

1. Je l' ste vi primetili da je jedno vreme na IMDbu nije pisalo tipa 8.4/10 kao što sad piše, nego 8.4/11?

2. hahahah, gledo sam trejler za to hahaha, koje sranje jebote. čekaj, razvili ameri ogromne robote da se bore protiv elijena koji eto rešili posle par iljada godina da izađu iz dubina NAŠE planete da dominiraju njom hahahahah
    rekao bih nešto između godzile, moćnih rendžera, dana nezavisnosti i rata svetova, nelol

3. Iskren da budem mene ovaj trejler malo podseća na Roboteka, ali naglašavam malo.

4. I transformersa, Manijače. :)

5. Fazon Moćni Rendžeri :))
    Mene malo podseća na trejler Prometeja. Isti crnjo glumi i slična im je uniforma.
    Čini mi se da su dobri efekti pa šta znam, možda ne bude loš.

6. ма ефекти су болесно добри, али брате...хаха:)
    једино ми је Дан Независности готиван од те врсте филмова, мислим да бих мого да га гледам увек кад буде на тв-у. Плус, одлична екипа у филму, лејм прича, али лепо упакована.

7. Slažem se.
    Daj akcije, efekata i grafiku i prodao si film, ko te pita za priču i glumu. Prometej je tipičan primer.

8. Gleda mi se se neki SCI-Fi. NEka invazija vanzemaljaca ili neka apokalipsa, nemojte one poznate to sam pregledo skoro sve, dajte nešto manje poznato, a odlično.

9. Ko je napravio ovu listu naučne fantastike i uspeo da ubaci Mist i V kao Vendetu, a koliko sam video ima tu još nekoliko filmova koji sa naučnom fantastikom imaju veze koliko i ja sa Harvardom.

10. odgleado sad ovog Linkolna
    dobar filmic, ali su preterali par puta
    ladno lik uhvati konja, zavrti ga kao kladivo i baci
    samo vidis kako konj leti ka tebi
    katastrofa

11. odgledah taj FETIH, nije loše da se pogleda, ali je film ipak više nagnut ka sranju.

12. Napisah ranije da savetujem da se ne gleda, čisto tursko (čitaj bajkovito) viđenje svega, daleko od realnosti. Ona scena na kraju filma kada ulazi u Crkvu Svete Sofije i kaže da neće dirati pravoslavce je takva sprdnja, jer je baš on progonio te iste pravoslavce. I gluposti tipa ovaj umire na tvrđavi i vidi ženu u daljini koja ga gleda sa suzama i gladi se po stomaku, ma daj.

13. Moram ispasti smrad i otkriti spojler jedan - Linkolna na kraju ubijaju!

14. Stvarno? Koja glupost od filma, ja mislio da će ostati živ, kao u stvarnom životu.

15. Ako je Kventin mogao ubiti Hitlera, može valjda i Spilberg Linkolna, korektno?

16. odgledah taj FETIH, nije loše da se pogleda, ali je film ipak više nagnut ka sranju.

Ја сам некидан одгледао сат времена филма, и угасио га. Вјероватно ћу га некад наставити, само... смор ми је гледати оне католике у риму како причају турски :)
    Разумијем ја све. И да кад амери направе Троју, 300 ил' тако неки, све зараћене стране причају на енглеском, ал' то ваљда није проблем јер је распрострањено и човјек се наравно навикне. А ово ми је смијешно.
    А тема тек.... Оног султана нико није чачк'о, из чиста мира човјек започе рат (ок је она ''напад је најбоља одбрана'', ал' ипак...) и све то бјеше презентовано у филму као да је он позитивац и да је то морало бити урађено. А они ћаћа и ћер што их као спасише турци (а спасише их јер их грци хтједоше убити због одбијања сарадње, ко да им царство зависи од њега и ко да у читавом царству постоји један ковач и цар не може да нађе стотину других), без проблема и чак свесрдно присташе да праве топове за турке. Наравно, ту је и глупа (на холивудски фазон) сцена на ливади гдје она кока објашњава турчину како су јој породицу побили мрски грци и сад је њој драаааго што се они ту мувају нешто и што су отети од стране њих и блаблабла. Јесте, да....
    Смор :)

17. Nije. :D
    Sad još da kažeš da li umire u pozorištu i to je to. :)