Dakle, filmovi

1. Peaks89

Apofise, Paths of glory odličan! Uostalom, ne treba trošiti reči na Kjubrika i njegove filmove

odlican.

zanimljivo mi je sto verovatno ne bi znali za kjubrika, i pitanje je da li bi uopste i snimio sve te sjajne filmove, da Kirk Daglas nije dao pare da se snime Paths of Glory i Spartakus.

2. pitanje je da li bi uopste i snimio sve te sjajne filmove, da Kirk Daglas nije dao pare da se snime Paths of Glory i Spartakus.

Isto je i sa Tarantinom i Kajtelom koji mu je finansirao dobar deo Uličnih pasa.

Što se tiče Puteva slave, jebeno dobar ratni film.

3. ajde brzo neki dobar film

4. Skinuo sam ga i kontam da li da ga gledam :)

5. treba da se skupe pare i sa grcima i bugarima napeavimo film o teranju turaka s balkana 1912.
    filmcina

e ovo može.

ali za takve filmove nema se para...zato i kažem da je FETIH dobar za gledanje, jer eto Turci holivudišu, ako može taj glagol da bude pozitivan...ma razumete me...

a naravno, to što nisu se usaglasili sistorijom jeste sranje :)

6. odgledao ovog novog betmena, mislio sam da je sranjcuga kao i vecina slicnih filmova, ali dobra prica...topla preporuka svima koji nisu odgledali, ako takvih kojim slucajem jos ima

7. http://www.imdb.com/title/tt0914798/
    http://www.imdb.com/title/tt0435625/
    http://www.imdb.com/title/tt0884328/

filmovi koji ne jebu toliko dobro,ali kad svrse,onda preljeva...najdepresivniji krajevi...nista posebno onako dok traju,ali na kraju svakog sam se uhvatio za glavu i ispustio neljudski krik

8. Јесте, чим пожелиш добар торент искаче иза ћошка, не морају они ни снимити филм.
    Имаш засад биоскопски снимак да се скине, ал' боље не гледати са говно слика и звуком дуго најављиван добар филм. Стрпљења, биће за коју недељу.

9. Gledo sam onaj LUPER. Kao okej film, jebemliga, ne volim baš filmove na ovu foru, putešestvija po vremenu i slično, ali kul za gledanje.
    Kraj mi malo nejasan, šta, onaj mali klinac Sid je u stvari Tomi kad je bio klinja, odnosno Džon Meklejn? Jel se priča poklopila s pričom kad Tomi pričo da je kao mali zbriso na voz kad mu ubili kevu a na kraju filma ide ta scena iz njegove priče il se tripujem nešto? Ako je tako, jel to znači da je Tomi karo Siodvu kevu, odnosno svoju majku? Ništa mi nije jasno. Dobro da nije napravio sam sebe jer je ubio posle matorog sebe pucajući sebi u grud heheh. Ludnica.

10. Ne bre, mali Sid nema veze sa Brus Vilisom, samo je Džozef Lujit prepoznao sebe u tom klincu, odnosno prepoznao svoju patnju i mržnju. Znao je kroz šta taj mali prolazi i nije smeo to da dozvoli.

11. baš lepo od njega, iskupio se za sva ona silna ubistva tim činom.

12. ПАЖЊА: Пост је препун спојлера, па ко није гледао филм Looper а неће да поквари себи угођај, нек не чита даље.

Gledo sam onaj LUPER. Kao okej film, jebemliga, ne volim baš filmove na ovu foru, putešestvija po vremenu i slično, ali kul za gledanje.
    Kraj mi malo nejasan, šta, onaj mali klinac Sid je u stvari Tomi kad je bio klinja, odnosno Džon Meklejn? Jel se priča poklopila s pričom kad Tomi pričo da je kao mali zbriso na voz kad mu ubili kevu a na kraju filma ide ta scena iz njegove priče il se tripujem nešto? Ako je tako, jel to znači da je Tomi karo Siodvu kevu, odnosno svoju majku? Ništa mi nije jasno. Dobro da nije napravio sam sebe jer je ubio posle matorog sebe pucajući sebi u grud heheh. Ludnica.

Скоро сам га глед'о, ал' сам већ заборавио детаље. Не знам да л' ће ти помоћи, ал' тај клињо је у тој будућности (кад је одрастао) шеф те организације која шаље лупере да убијају лупере у пензији. Значи, радиш тамо, добијеш брука кеша и послије 20-30 година бану ти на врата и пошаљу те у прошлост да сам себе рокнеш :)
    Брус Вилис 'оће да рокне малог јер ако рокне њега у будућности ће му жена кинезара бити жива. А млађа верзија Бруса не слаже се са својом верзијом из будућности јер није проживио тај живот и боли га рац за ту кинезару, и зато 'оће да спаси малог јер схвата да ништа од тих срања не мора да се деси у будућности (лупери убијају своју пензија варијанту из будућности и тако то), а малог ће спасити у смислу да не постане огорчен, тако што ће спријечити случај да му матер убију пред очима.
    И зато у сцени кад матори Брус потегне пиштољ према женској јер се испријечила између њега и малог, млађа верзија Бруса жртвује сам себе и тако и матора верзија Бруса нестаје. Мали више није огорчен, будућност је измјењена тако што мали не постаје шеф организације и не наређује убиства лупера.

13. Mislim da nije bilo potrebno tako opširno objašnjenje, ali lepo si ispojlovao film.

14. Слажем се са твојим мишљењем :)
    Ево ставићу упозорење.

15. http://www.imdb.com/title/tt0108101/ добар филм са добром причом, истинитом. Музика на високом ниво и наравно глума, Хопкинс доказао да је тата.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.