Dakle, filmovi

1. Цулле, то овај што добио Златног Лава?

Taj, taj. Sad' vid'o na sajtu jevropske Srbije.
    Voleo bih da ga pogledam.
    edit
    http://www.youtube.com/watch?v=5T6MeOnGSBM
    Ovo sa pojavom Mefistofelesa deluje kul. Mada ruši mi maštu. Drugačije sam ga zamišljao.

2. Јок ја. Ево, видим да има и Оскарчића пар па иде на даунлоад. Гибсон је лик који је све зајебао са Мед Максом. Класичан нискобуџетни филм који све зајебао својом зарадом. Читах да је то процентуално највећа зарађена кинта, тачније, однос уложених и добијених пара.

3. Што има онако лошу оцену, мајку му?

4. Што има онако лошу оцену, мајку му?

Ako pitaš za Fausta, verovatno zato je van- englesko govorno područje. Glumci nemački, reditelj Rus. Izgleda da ne mož' se nađe.

5. Малопре одгледах Моменто. Каква филмчуга људи моји. Ја конфузнији филм нисам видео, са веома скивеном поруком, која је ја мислим, нешто на фору колико ми себе лажемо а овај брат макар то ради на другачији начин. Филм иде уназад. лоло
    Нема шта, филмчуга и по. Ладно су ови из Шатлер Ајланда едитовали сене овог филма. Бичари.

6. Dobro je brate pa ga niko nije gledao. Aj još opiši Titanik i Gospodare. A jeste dobar film, samo mi je glupavo što su mu kao ubili ženu, a to nije povezano ni sa čim. Ali ne menja činjenicu da je odličan film.

Dajte sad neki dobar tinejdy horor da se opustim.

7. Dajte sad neki dobar tinejdy horor da se opustim.

Si gledo mrtvu tišinu?

8. Onaj lutak? Jesam. Daj nešto drugo :)

9. А гледао ли је неко документарце од Мајкла Мура? Тај тип је мени невероватан, ал видиш, он тамо има доста непријатеља због филмова и књига које издаје.

Мени пре делује као да га хејтују зато што је ђембела комуњарска свиња, која пљује по капитализму и велича Кубу и Северну Кореју, а плива у милионима и тови се у Кентаки Фрајд Чикену. А пљује америчку хипокризију. Повраћа ми се од њега.

Овај филм ми је један од најјачих што сам погледао ове године. Бруталан!

http://www.imdb.com/title/tt0103905/

10. Warner, je l' bi mogao da mi daš link(ove) za Man bites dog, nigde ne mogu da ih nađem (po mogućnosti megaupload)? :)

11. Е 'бем ли га, мени ортак дао методом флеша. Мора бит' торент неђе да га јебеш.

12. E, da, sva sreća pa nisam idijot! :D

13. Warner, je l' bi mogao da mi daš link(ove) za Man bites dog, nigde ne mogu da ih nađem (po mogućnosti megaupload)? :)

Mogu ja da ti bacim za rapid ako odgovara.

14. Може ли неко да ми појасни шта је фора у Форест Гампу?

Ради шта ти се каже и догураћеш далеко у животу, па макар био потпуни имбецил.

Антиратни је

Није, штавише, сере по пацифизму. Антиратни симбол је Џени, прљава наркоманка. Размишља својом главом, па по цео дан сиса курац и грува се пајдом. Форест оде у рат, добије одликовање, глуп је ко у пизду материну, ал има моралне вредности. Он је и поред свог хендикепа бољи човек од Џени.

15. Warner, je l' bi mogao da mi daš link(ove) za Man bites dog, nigde ne mogu da ih nađem (po mogućnosti megaupload)? :)

Додај уз наслов филма "torrent" и претражи на Гуглу. Лако се налази и добро је сидован.

16. Fala, Tjomi, našao sam bittorrent... :) Inače prezirem jebeni rapidshare. Ako nemaš akaunt, izduv'o si ga. Čekaš 3 jebena sata da bi uopšte krenuo da skidaš. Megaupload je keva. :)

17. Nije da nije al' zato lepo skineš FreeRapid Downloader, ubaciš linkove i 'ladiš bobana.

18. Pa ja i skidam preko frd-a i opet čekam! :D

19. Додај уз наслов филма "torrent" и претражи на Гуглу.

Proces takođe poznat i kao "Instant virus download".

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.