Dakle, filmovi

1. Ради шта ти се каже и догураћеш далеко у животу, па макар био потпуни имбецил.

Ето видиш, то ми никако није пало на пемет. Ал то је свакако мало глупо. Где сте видели да тамо неки лик са икуом 75 заради милионе? Не знам, мени то претерано. Ал серем, зато се и зове филм, да даје наду људима.

Pišem Uz Vetar

Odgledao The Departed.
    Film jebe i preporučio bih ga svima.
    Sviđa mi se što nema onog jebenog klišea od hepi enda koji upropasti mnogo filmova.

Си гледо Internal Affairs? Само им дигли причу. лоло

2. Odgledao The Departed.
    Film jebe i preporučio bih ga svima.
    Sviđa mi se što nema onog jebenog klišea od hepi enda koji upropasti mnogo filmova.

Da, ali su ga i previse usrali sa svim onim ubistvima na kraju. Dovoljno je bilo da umre Leonardo di kaprio, doduse trebalo su nekako brutalnije i sporije to da odrade, tipa di kaprio umire u geng bengu dok pije sok od borovnice, ili ga dejmon udavi u akvarijumu sa piranama, ako nista, onda bar bicovanje dok ne izdrka na sliku Isidore Bjelice. Jebeni di kaprio.

3. Си гледо Internal Affairs? Само им дигли причу. лоло

Nisam, saću pogledam.

EDIT: http://www.imdb.com/title/tt0338564/ Ovaj?

4. Ди Каприо је одличан глумац. Ја нисам видео глумца са разноврснијим улогама.

5. Ди Каприо је одличан глумац. Ја нисам видео глумца са разноврснијим улогама.

WORD!

Uz Breda Pita, jedan od mojih omiljenih glumaca!

6. Dobar glumac ali treba da umre.

7. Inkvizitore, šta ćemo sa Raselom Krouom? :D Ima tu još primera, ali da ne trolujem bezveze... Što se tiče Departeda, stvarno vrhunski film. Mnogo dobra ekipa, radnja - može se reći odlična. Meni lično je možda i najbolji Volberg. Mark naravno, pošto mu i burazer glumi u tom filmu. :)

8. Proces takođe poznat i kao "Instant virus download".

Може бити, али зашто би себи то дозволио?

Прво ишчиташ коментаре (којих увек има, јер је у 90% претрага ПБ први на листи). Ако има штагод пријављено, немој да скидаш (шанса да је вирушчина упакована уз филм - 0.01%, таква срања не иду уз .ави фајлове, већ уз разноразне крекове и слично). Чак иако нешто скинеш, јебемуматер, препознаће га нека заштита (попут Комоодоа) коју имаш на рачунару. Или, набави налог за привтни трекер, ту нема вируса, а има сидова.

9. Znam ja kako funkcioniše torrent, ne brini :)

10. http://www.imdb.com/title/tt0945513/

'Ел гледао неко ово? Чух да је солидан, ал' ме мрзи да скидам.

11. Интересантан СФ трилер. Није ниш посебно, ал ја сам се припит лепо забавио док сам га гледао.

12. Meni je bio strašno tužan. Solidan i zanimljiv film.

13. @Zna Murinjo
    Videh da si pre dva dana pitao ovo u vezi Forest Gump-a...
    Kako jbt nije jasno. Lik sa nikakvom inteligencijom, prakticno glup, prisustvuje u veoma vaznim dogadjajima u americkoj, pa i svetskoj istoriji na veoma uspesan, zanimljiv i originalan nacin, a da sam nije ni svestan toga. Prica je jako originalna i jedistvena a sam lik je pobediJo sve ostale filmske junake. Nije ni cudo sto su ga proglasili za najveceg junaka u istoriji filma.

And btw, predlazem da pogledate Cindarella Man, Adaptation.. Down by Law nije los, ali je jako spor.

14. Да, да, знам сада. Ал кажем, мени је то срање и продавање људима муда за бубреге. То нигде не постоји и не знам да ли се укупно њих двоје обогатило ако су ретардирани. Реално.

15. Мурињо, ево ти једног много доброг филма http://www.imdb.com/title/tt0395169/.

16. Е, Апофис, каква коинциденција. Скида ми се Американ ганксетер, одмах испод њега Хотел Рванда. Хвала! :)
    Она тем коју си отворио, 5 најбољих филмова јебе, одатле нађем нешто у доколици.

17. Зато и отворих, него замрла тема, јес јебено да одвојиш само 5 филмова. :)
    Чек и Трејнспотинг да бачим овде ако неко случајно није погледао.

18. Nije ni cudo sto su ga proglasili za najveceg junaka u istoriji filma.

citation needed

19. Još jedan na temu Ruande. Brutalan je i realan, vjerovatno.
    Shooting dogs

20. Murinjo, pogledaj ovu scenu iz Američkog gangstera. Ja ga još uvek nisam skroz pogledao, ali planiram uskoro jer stvarno film mnogo dugo traje. Ali ova scena mnogo jebe! Izvinjavam se na klipu, nema boljeg... :)
    http://www.youtube.com/watch?v=jwyOcJvG9Tg&feature=related

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.