Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ti što su ga hvalili po forumima su bili dupli profili Nikolas Kejdža
kakav je taj drajv jel gledo neko
Ne secam se da je neko spominjao drajv ovde na forumu...
pa nije bas poznat film glumi rajan gosling
gledajte drajv obavezno.ali mora da se odgleda vise puta, najmanje 3 zato sto film sadrzi skrivene poruke i simboliku sve je povezano nekako.
Драјв је одличан, ма колико год неки кењали по њему. Гослинг ојебо.
Управо одгледо "Интервју". Лепо су се попишали по Киму, и не контам само шта се који курац буне сад? Да су рецимо Руси, или тако неки курци направили сатиричан филм о власти у САД, и исмевали Обаму или неког ранијег, да кажем зајебанијег председника, и у Америкама би се дигла фрка око тога, не сумњам. Мислим, да су га на овај начин испрескакали... Лупам, да направе филм где Обаму вата неиздрж за бананом и мора да је поједе свака 2 минута, или да му је дупе црвено, или да Клинтон пуши Бушу млађем у Овалној соби, док Хилари дрка Челзину пичку, свакако да би такав филм дигао огромну буру код америчке јавности, било би исто цензуре, протеста, кураца... Не треба све гледати једнострано.
Филм у принципу нелош, али сам очекивао далеко бољу прозивку.
REC
Španski horor. Dobro ocenjen.
U suštini prosečna found footage varijanta 28 days otprilike.
jebo me frank lepo...skinuo sam taj film i kad sam ga pustio izadje mi obavestenje da treba neki kodek koji ima u windows media player-u i da jedinoo na njemu moze da se gleda.pustim ga na tom playeru i izadje mi obavestenje da treba da se abdejtuje, kliknem ok i posalje me sa sajt koji je isti kao od windowsa, posumnjao sam da je fising ali sam kliknuo ok i onda je krenuo da i instalira neki player.izabrao sam na custom instalation jer je nudio milion nekih dodakaka i kad sam instalirao poceli su da mi iskacu neki prozorcici na vrowseru..znaci virus..nikad nisam pre naleteo na ovako nesto. avi fajl od filma je bio navlakusa..tako da znate
pobro skini Frank sa kickass-a i gledaj tako sam ja jbt kakav sad virus
I da, upravo odgledan Foxcatcher....sta reci...mnooogo vise sam ocekivao od filma. Ovako neka jaka sestica. Dosta je stvari ispustio reditelj...
labokv, skidaj isključivo sa kickassa ili sa rarbga, nikad me nisu zajebali. A sad odoh na posao, oprostite na smetnji.
http://www.imdb.com/title/tt0097937/
http://www.imdb.com/title/tt0469494/?ref_=tt_rec_tt
Gledati obavezno ove filmove. Pretpostavljam da je većina pogledala "U ime oca". Inače, D.D. Luis je jedini glumac koji ima 3 Oskara. Kompletan ludak.
A Džek Nikolson? Isto 3 komada.
Gledah sinoc paranoju u las vegasu, dobar film, dobro su docarali tripove i dzoni ojebao kako je odglumeo a bogami i benisijo. Plus je po istinitom dogadjaju. Verujem da bi se ollanik odusevio al verovatno ga je gledao.
A Džek Nikolson? Isto 3 komada.
D.D.L. je jedini koji ima tri oskara za glavnu mušku ulogu, valjda.
Драјв је одличан, ма колико год неки кењали по њему. Гослинг ојебо.
:* Заслужујеш чачкалицу. Ноу хомо.
http://www.minority-review.com/wp-content/uploads/2013/05/Drive_Movie_Clip_Getaway_Official_HD.jpg
Neko je nekoliko strana unazad ili ko zna kad pomenuo film Incendies
http://www.imdb.com/title/tt1255953/
Film je....ma nemam reči. Jednostavno treba ga odgledati. Malo je reći da je odličan.
Ja ga neko veče preporučio Rmsoul na četu. Ako joj se svidi daje mi sise u pvt. 4 slike mi poslala pa ti vidi koliko je film dobar.
Stvarno brate, davno nisam gledao bolji film. Naravno, neću ti poslati sise jer:
A) Nisam u tom fazonu
B) Sigurno ti ne treba to
:)
kako sam ja ispizdeo nesto na taj film, da l je zbog stanja u kom sam bio dok ssam gledao film nemam pojma, dadoh mu 8 na kraju , a stvarno SPOJLER rasplet je jedan od najboljih koje sam gledao SPOJLER mozda i zbog jebenih talibana sta znam