Dakle, filmovi

1. i moram da dodam batalite filmove, bar ove novije, serije su glavna stvar sad, imaju opasne budzete plus stignu da razrade pricu i likove meni je desetka skoro svaka serija koju sam gledao poslednjih godinu dana, cak sam i prestao filmove da gledam, a znao sam neretko bar jedan dnevno da opalim..

2. to je do ukusa verovatno, jer ja mogu samo dobre komedije serije da gledam ponekad i da ispratim one vrhunske kao sopranove. ovo ostalo me smori vrlo brzo.

3. Foxcatcher odgledan...7/10

4. Ne znam da l si ispizdeo ili ne Armine, al ja nisam bolji film gledao jdno poduže vreme.

5. Ne ide tako film. Vidim da jeste to taj film po nekim detaljima koje si naveo, ali ne bih da spojlerišem.

6. seruje smaraju sa 360 epizoda,filmovi jebu

7. Brisite dankanov post Bog vas ubiololo

8. ЛОЛ објаснијо сам постовањем. Гледајте га сад, штрумпфови!

9. najljuci spojler ikada

10. Али дивите Џонија што се нашо у небраном грожђу лол. Каже, брат... Није то тај филм, али видим да јесте по детаљима које си навео хахахаха. Све сам успео да збуним :)))

11. Ne skrolujem više uzbrdo, za sada sam zaboravio koliko ko ima godina i sećam se da ima nešto keva... ćale... brat od strica ili ujaka i neko je jebo. Dobroe

12. Nisam rekao da nije taj film Dank, nego da vidim po nekim detaljima da jeste, samo što ne ide baš tako.

13. Џабе Џони. Победио сам :)

14. hehehe kad zadaješ udarce bez najave :)

15. Пичка циганска :)

16. je l' incendies onaj kad se na kraju ispostavi da su to dvoje koji pričaju brat i sestra?
    neko mi reče da odgledam

17. Nije Vidro, zna se od početka da su brat i sestra.

18. Ne dankaniši i ti, Vidro sad bre

19. Пичка циганска :)

Ne, to bi bio da si došao sa još minimum devet ljudi :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.