Dakle, filmovi

1. Кеч ми иф ју кен

2. A... Nece imati, nema sanse.

3. Завршиће као и Диктатор...

4. http://youtu.be/nJOSAwNzyi4

Ako vas mrzi da gledate novog Hobita, to je to otprilike.

5. e faco i olaniče, dajte taj torent za vuka sa vol strita, da se ne njakam tražeći
    fala :D

6. Je l' moguće da je Američka prevara nominovana u 10 kategorija za Oskara? Pa jebem ti hleb nemešeni i Oskar i film i sve u pičku..

Preko svega mogu da pređem (iako ne mogu da razumem), ali da Bredli Kuper bude nominovan za sporednu ulogu, preko toga ne mogu. Bez obzira što nema apsolutno nikakve šanse, sramota je to što se radi.

moje prognoze:
    najbolji film - 12 godina ropstva
    najbolji strani - The Great Beauty
    scenario originalni - Spajk Džonz
    adaptirani - Ričard Linklejter (Pre ponoći)
    glavni glumac - Leonardo Dikaprio
    sporedni - Fasbender
    glavna glumica - Kejt Blanšet
    sporedna - Lupita Niongo
    režiser - Gustavo Kuaron

Američka prevara osvaja KURAC godine

7. Totalno sam se nalozio na Vuka s vol strit. Sacu didem da zalizem kosu, rokam koku i pojebem sve moguce kurve!!! Nego, ima neko par miliona na zajam? Vracam do kraja meseca.

EDIT:

@beni Sta fali Kuperovoj glumi ovde? Isao mi je na kurac ceo fim, popizdeh od njegove ljigavosti sto znaci da je odlicno predstavio tog pandura.Nemam zamerki.

8. Pogledaću ga i ja svakako. Keč mi je dobar film, ako je ovaj bolji ili u rangu, onda ga treba pogledati.

Upravo, meni je to filmčina. Mada sam ja već pisao ovde, ja od "The Prestige" nisam jačeg filma pogledao ne pamtim. Ovo je zlo film, ko god nije odgledao nek' odgleda, neće se pokajati.

9. Stoji mi skinut evo ima vec 2 meseca...

EDIT: Rekao mi drug da nije nesto pa sam zato oklevao. Ali kad malo bolje razmislim coveku koji kaze da su Dezurni krivci previse ocigledan film i da je Egzem odlican, ne treba mnogo verovati na rec lolo

10. Daj bolan, pusti to kraju, mislim jebiga ovo je moje subjektivno mišljenje, al' i kad objektivno pogledam kida, realno nije ni rejting za zajebanciju, da se razumemo. A za to što je izvalio za Usual Suspects, nek' se poklopi. :-D
    Mada aj', i meni su omiljena 2 filma Eternal Sunshine of the Spotless Mind i Donnie Darko, za koje većina kažu da nisu nešto, pa možda ni meni ne treba verovati na reč. :-)

11. Prvi nisam gledao ali Donnie Darko kida.

12. Prvi je verovatno malo njanjav za većinu, al' ja ga baš volim. Iskreno, eto, The Prestige bi mi bio bolji od Donnie Darka da ja nisam toliko vezan za taj film, ovako i ne baš, al' tu je odmah pri vrhu. :-)

13. Eternal Sunshine

Добар је филм, али мени није баш за топ 2...

14. Pa jebiga Sejo, zato kažem subjektivno je meni u vrhu, objektivno realno nije.

15. http://www.imdb.com/title/tt2194499/
    Kao što ste već i spomenuli ovde, film gledati isključivo sa devojkom, inače ga zaobići...

http://www.imdb.com/title/tt1924396/?ref_=fn_al_tt_1
    Tornatore maestro! Film kida! Obavezno pogledati!

16. najbolji film - 12 godina ropstva
    najbolji strani - The Great Beauty
    scenario originalni - Spajk Džonz
    adaptirani - Ričard Linklejter (Pre ponoći)
    glavni glumac - Leonardo Dikaprio
    sporedni - Fasbender
    glavna glumica - Kejt Blanšet
    sporedna - Lupita Niongo
    režiser - Gustavo Kuaron

Slažem se u potpunosti, samo je moguće da Mekonahi pokupi glavnog, lik je ojebo ulogom,

17. Dikaprio odlican ,red je vise da uzme i tog oskara,film(vuk sa vol strita) je po meni veoma dobar ,ima svega po malo ,uzivao sam 3 sata ,mada dosta ocekujem i od ameriken hasla idem na premijeru sigurno! Mada i Mekonahi sto se pojavio malo u vuku objasnio je tako da ... videcemo

18. Pa jebiga Sejo, zato kažem subjektivno je meni u vrhu, objektivno realno nije.

Као мени Син Сити :)

19. Sejo dečkić jedan od nas retkih pobunjenika koji nije oduševljen Vukom sa Vol Strita, sad odoh da mu podelim pluseve i na krateže na koje bih inače zvekn'o minus ;-)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.