Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Najbolja ponuda
Odličan film. Džefri Raš maestralan.
onaj pukovnik objasnio sa prozivanjem u ful metal dzekt
,,jur so agli ju ken bi a modern art masterpis,, vrhvrhvrh
Al se izvrištao na njih, a debelog je posebno gotivio.
@Johnny i ollanik Ubedili ste me, gledam :)
Nećeš se zajebati 100%. Odgledaj.
HILFE, HILFE! Aaaaaaaahahahahah kakva scena. Ako za ovaj film ne dobije Oskara, nece ga ni dobiti! HILFEEEE!!!
Inace,gledao sam i Rush, ne znam je l' sam pisao vec. Maestralan film. Last Vegas je isto dobar. ALI OVO JE HAOS. :D
http://www.youtube.com/watch?v=Yj9pv_SqARE
Hhahahahaha
Koji je to film?
Ne mogu da otvorim video jer su mi dušmani iz IT sektora u firmi ukinuli Tjuba.
vuk sa vol strita.
The Wolf Of Wall Street. Meni se cak vise svidja nego Catch Me If You Can... Isto po istinitoj prici...
Toliko je dobar, Sinđeliću? Catch me if you can jebe mame. Baš sam kontao da idem gledati ovaj sutra, ima i dobar rejting na imdb-u.
Bre,ne znam kakav ukus imas,ali sam ja bas uzivao...Sta znam,volim te filmove o velikim prevarama,gomili para itd... :D
Јаебајтега, зависи од твоје животне филозофије, хоће ли ти се свидјети или не.
Секс, дрога, алкохол...
Pogledaću ga i ja svakako. Keč mi je dobar film, ako je ovaj bolji ili u rangu, onda ga treba pogledati.
Vuk sa volstrita jebe. Ponavljam to na ovoj temi vec 120. put kao papagaj.
Inace film catch me if you can je smesan u odnosu na knjigu. Od scena u francuskom zatvoru(koji se u filmu i ne spominje) mi se zeludac prevrnuo. Planiram da procitam i vuka sa vol strita kad prodju ispiti.
Sto rece Sindjelic, volim takve filmove o prevarama i milionskim transakcijama :)
Да нема негдје вучина с добрим квалитетом слике, да ми бљчите на пвт? На кикесу има dvdscr, ал није ми баш најсјајнији квалитет и жао ми да покварим штимунг.
imas pvt za 7 minuta
Vuk sa volstrita jebe. Ponavljam to na ovoj temi vec 120. put kao papagaj.
Inace film catch me if you can je smesan u odnosu na knjigu. Od scena u francuskom zatvoru(koji se u filmu i ne spominje) mi se zeludac prevrnuo. Planiram da procitam i vuka sa vol strita kad prodju ispiti.
Вјерујем да си читао и Касандру кад се завршила серија?
Могао бих да се кладим да ће Кеч на крају године имати бољу оцјену од Вука...
Дикаприо, идол младих који желе све и одма.
Koji kec sejo? Aj daj link ako ti nije tesko.