Dakle, filmovi

  1. Riba je skroz nerealna, Suzana sa Kosova - nema šanse da je usvojio neki amer, nije šiptarka.

    Veću glupost od tog filma nisam odavno gledao, totalno smeće.

  2. Почео сам озбиљно да мрзим Фокс, све што су дотакли уништили су, због њих је између осталог она морала да се класификује као косоварка, због њих филм траје 90 минута а не 120+20, а редитеља су толико јебали у мозак и изменили му комплетну концепцију филма да је у неком тренутку добио нервни слом и изубијао овог из Виплеша што глуми Рида, мада каква је дебилна њушка газио бих га и ја ето ни због чега #насиљенадвршњацима

    А штета је, јако лепо је снимљен филм овако занатски..

  3. Jel ovo ugašen popcorntime? I jel postoji alternativa?

  4. са све Невидљивом рибом која изјављује да је косоварка

    Ne seri?

    Ja inače ne volim nešto Marvelove filmove. Za decu su.

  5. Novu i imam ali od malopre nesto ne radi, mozda je trenutno.

  6. i dalje radi sve, samo ne apdejtuju onaj selektor s filmovima, možete i dalje da ubacujete torente unutra i gledate šta vam padne na pamet

  7. Ugasen popcorn ugasen yifijev sajt i nece se vracati

  8. Ugasen popcorn ugasen yifijev sajt i nece se vracati

    Evo upravo gledam YIFIjev torent preko Popcorn tajma.

  9. Možeš da gledaš, ali YIFY više neće izbacivati nove filmove.

  10. Umro YIFY?! Au, kakav gubitak ako je to tačno 100%.

    :(

  11. дајте неки филм који сагледава човека као индивидуу и друштво, или само психологију човека или друштва појединачно, нешто на фору "the hunt" (jagten) или "prisoners", али да не буде нека трула прича, него да може да се гледа, и не неки андерграунд филм, него оно, може и познато нешто, могуће да нисам гледао.

  12. гледао сам тек јуче "треинспотин' ", добар је филм. није оставио утисак на мене као "реквијем за снове", али сасвим солидан, класични шкоти, одлично одсликан хорс и његов утицај. 8/10 само јер сам раније гледао реквијем, да је обрнуто, вероватно би ми био јачи.

  13. Sad uzmi i pogledaj "Trenspotin", pa onda posle njega "Rekvijem za snove".

    Umro YIFY?! Au, kakav gubitak ako je to tačno 100%.

    Jebiga.

  14. Jebiga.

    pa nisu jedini nacice se neko ko ce da izbacuje nove filmove

  15. neko novi nacice se

  16. mislio sam da je YIFI nesto bitno za torente cesto sam vidjao to u imenu filmova koje skidam i to,ali sta ce da se promeni osim sto ce neko drugi da izbacuje torente haha gledam ovog armina pishe kako se vraca u video klubove da kupuje filmove

  17. Radoje Cincar
    дајте неки филм који сагледава човека као индивидуу и друштво, или само психологију човека или друштва појединачно, нешто на фору "the hunt" (jagten) или "prisoners", али да не буде нека трула прича, него да може да се гледа, и не неки андерграунд филм, него оно, може и познато нешто, могуће да нисам гледао.

    http://www.imdb.com/title/tt0115751/ - Jedan od meni najdražih filmova i idealno se uklapa u ono što tražiš. Ako te ovaj film ne podstakne na razmišljanje - ništa neće! Inače je i biser devedesetih i - po mnogim relevantnim listama - u deset najboljih filmova tog perioda. Takođe, smatram da je fon Trir ovim filmom doživeo vrhunac karijere!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.