Dakle, filmovi

1. Svako ko hoće može mi u pvt poslati nekoliko svojih omiljenih filmova. Biće mu čitane definicije, obećajem

2. http://m.imdb.com/title/tt0431197/
    Realno 6/10
    Ako gledaš u pustinji 45km od Dohe
    10/10

3. metropolis je do jaja

4. metropolis je do jaja

Јесте одличан. Али је сценарио рађен у оном времену. Одличну поенту има. Глума је типична за неме филмове (јаче наглашена мимика и још понешто).
    Када се након много одгледаних филмова вратиш на Метрополис, сценарио делује мало наивно.

Са друге стране, фантастично одрађен град, и јако лепо снимљен филм.
    Неоцењен је јер бих му сигурно дао високу оцену, а то би могло да повуче и оне којима се не би свидео да га гледају. Овако, нек прочитају шта мислим о филму па нека на основу тога одлучи ко шта хоће.

5. Odgledao sam revenanta. Sta znam, jako je to dugacko i, cini mi se, razvodnjeno. Mislio sam da ce biti bolja prica. Ali vremenski uslovi, jebene planine i napad medveda su me odusevili. Ocena je 7/10, moglo je krace.

6. axelF
    Odgledao sam revenanta. Sta znam, jako je to dugacko i, cini mi se, razvodnjeno. Mislio sam da ce biti bolja prica. Ali vremenski uslovi, jebene planine i napad medveda su me odusevili. Ocena je 7/10, moglo je krace.

+1864
    Једино бих му ја дао још мало нижу оцјену, једно 6,8

7. marsovac na yifiju, gotiva da se rokne 2 sata, 7.5/10 interesantan ako nista drugo

8. Kad posle dvaiposata Revenanta i onog snega i međeda i kauboja i puški, pustim Hateful eight i ono opet dvaiposata kauboji i sneg i puške sve
    http://i.imgur.com/5iS58Dj.gif

9. Jebo kauboje, isti pejzaži, jelke, oni šumarci breza sa belim korama. Neverovatno

10. Значи требају ми неки филмови са одличним саундтраком. Наравно подразумјева се да и филм буде солидан али музика ми је најважнија.
    Толико ми је додијала сва музика коју слушам да читав дан данас пуштам саундртракове из филмова лол

11. paranoja in las vegasu
    crni bombarder

12. гледо сва три и нема шансе да би опет. плус је рокенрола срање

13. primal fear me oduševio 5/7

14. Šeka ubij se. I ti, i ajfon, i tvoje slobodno vrijeme.

15. znaš kako sam ja to iskopavao

otvoriš ovu galeriju, tu je većina značajnih imena kompozitora filmske muzike
    http://www.filmtracks.com/composers/albums/old.shtml

izabereš ime

ukucaš na imdb-u to ime, listaš njegove filmove dok ne nađeš nešto interesantno

proveriš na istom sajtu na kome je ona galerija imena ima li recenzija za taj saundtrek(mada je sajt loše realizovan, ali su recenzije dobre, moš naći i neki drugi sajt ključnim rečima film movie score ost soundtrack review), ako recenzija kaže da valja, skineš i gledaš

edit: za modernija imena i saundtrekove imaš još par galerija na sajtu gore kad klikneš na composers

16. E nisam još ništa od tarkovskog pogledao. Vidim dosta njih svršava na njegovo delo?
    Može neko da mi objasni u čemu je stvar?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.