Dakle, filmovi

1. Autor Kuplunže, znam, posećujem i dalje sajt dovoljno često. Rekoh da je haos jer mi je smešno uvek kad neko to napiše
    Poz

2. E nisam još ništa od tarkovskog pogledao. Vidim dosta njih svršava na njegovo delo?
    Može neko da mi objasni u čemu je stvar?

PA ŠTA OĆEŠ, U DVE REČENICE DA TI OPIŠEM CEO NJEGOV OPUS. ODGLEDAJ NEŠTO JEBEM GA JA MALO BAŠ.

3. Pa brt možeš reći neku karakteristiku

4. Тарковски је прљав човек, прљави су му филмови.

5. Tarkovski - ne kupa se

6. pa deste filmofili,sta se radi,gledaju se filmovi,a :D
    ako,ako,samo gledajte ;)
    ja sada hejtful ejt pustiop

7. Neku prejeben prevod na hejtfulu imam, smesniji od filma

8. Pa brt možeš reći neku karakteristiku

Дубоки, спори, интелигентни. Ето ти три карактеристике.

9. http://vukajlija.com/forum/teme/922-dakle-filmovi?strana=1130#post_3400833 sasvim fin torent pogotovo za film koji jos nije ni u bioskop izasao(sad nema linka al juce bilo je) odakle to jbt odakle liku sto je okacio taj torent takav snimak

10. Pozdrav Nikola koji se kriješ pod nadimkom ollanik.
    Ja sam evo dobro, pomalo zabrinut, jer je ovde na sjeveru puno hladno, ovih dana je bukvalno umrlo 15 ljudi od hladnoće. Zabrinut sam za jednog beskućnika kog sam upoznao, i koji je mene doslovno nekoliko puta upoznao, i svaki put se iznova upoznavao sa mojim imenom, mojim porijeklom, mojim zanatom. Dobar čovjek skroz, uvijek je jeo neku jabuku i kad god bih ga vidio, davao sam mu šačicu duvana, za koji je on mislio da je trava. Zabrinut sam, a ne mogu da izađem vani da provjerim, jer bih ja onda mogao da umrem, a to mi se ne da nešto sada.

Što se filma Hateful Eight tiče, to je jedno vrhunsko ostvarenje, treba da budemo sretni jer živimo u vremenu kada Tarantino stvara. Ovaj film je, kao što rekoh već, jedno vrhunsko ostvarenje, za koje je i sam Kventin rekao, parafraziram: ,,Napravio sam ovaj film za bioskope. Okej je pogledati ga na lapu - ništa ne kažem, al ono kao izvalite tu peticu za bioskop, šta ste se stisli.''

Pozdrav, veliki prijatelju moj

11. Радјард Куплунг
    znaš kako sam ja to iskopavao

otvoriš ovu galeriju, tu je većina značajnih imena kompozitora filmske muzike
    http://www.filmtracks.com/composers/albums/old.shtml

izabereš ime

ukucaš na imdb-u to ime, listaš njegove filmove dok ne nađeš nešto interesantno

proveriš na istom sajtu na kome je ona galerija imena ima li recenzija za taj saundtrek(mada je sajt loše realizovan, ali su recenzije dobre, moš naći i neki drugi sajt ključnim rečima film movie score ost soundtrack review), ako recenzija kaže da valja, skineš i gledaš

edit: za modernija imena i saundtrekove imaš još par galerija na sajtu gore kad klikneš na composers

Ово звучи царски, баш ћу да испробам

12. http://vukajlija.com/forum/teme/922-dakle-filmovi?strana=1130#post_3400833 sasvim fin torent pogotovo za film koji jos nije ni u bioskop izasao(sad nema linka al juce bilo je) odakle to jbt odakle liku sto je okacio taj torent takav snimak

Колико ја капирам, снимак је процурео преко неког критичара, курца палца или разних конкурса и филмских фестивала где је ово чудо номиновано за неку награду. Па је онда мало компресовано и издркано, али све у свему, такав је неки пут до твог монитора пријатељу драги.

13. pozdrav,los tenor,ja sad dosao gajbi posle mnogo sati zimskih carolija i resio da gledam the hateful eight film kventina tarantina

Ja sam evo dobro, pomalo zabrinut, jer je ovde na sjeveru puno hladno, ovih dana je bukvalno umrlo 15 ljudi od hladnoće. Zabrinut sam za jednog beskućnika kog sam upoznao, i koji je mene doslovno nekoliko puta upoznao, i svaki put se iznova upoznavao sa mojim imenom, mojim porijeklom, mojim zanatom. Dobar čovjek skroz, uvijek je jeo neku jabuku i kad god bih ga vidio, davao sam mu šačicu duvana, za koji je on mislio da je trava. Zabrinut sam, a ne mogu da izađem vani da provjerim, jer bih ja onda mogao da umrem, a to mi se ne da nešto sada.

e cuo sam da je u poljskoj -25 fazon i to beskucnici u prekanalu

Što se filma Hateful Eight tiče, to je jedno vrhunsko ostvarenje, treba da budemo sretni jer živimo u vremenu kada Tarantino stvara. Ovaj film je, kao što rekoh već, jedno vrhunsko ostvarenje, za koje je i sam Kventin rekao, parafraziram: ,,Napravio sam ovaj film za bioskope. Okej je pogledati ga na lapu - ništa ne kažem, al ono kao izvalite tu peticu za bioskop, šta ste se stisli.''

takodje i zivimo u vremenu u kojem tarantinov film se pojavljuje na netu pre nego sto izadje u bioskop tako da ko ga jebe xdd

Pozdrav, veliki prijatelju moj

junacki pozdrav prijatelju dragi ostani hrabar i topal o7

14. pozdrav,los tenor,ja sad dosao gajbi posle mnogo sati zimskih carolija i resio da gledam the hateful eight film kventina tarantina

Kako si me obradovao ovom izjavom, pogotovo dio kada govoriš 'zimske čarolije', tu se vidi da se još nisi prepustio manirima i navikama staraca, da još nisi izbacio to dijete iz sebe koje je željno igre i ničega više, prijatelju moj.

e cuo sam da je u poljskoj -25 fazon i to beskucnici u prekanalu

Termometar pokazuje -12, ali Baltičko more nam nanosi vjetrove. Kako god, čujem svoje mlade kosti kako škripe dok hodam. Gledam kroz prozor dok ti pišem ovo, i ovom inače dosta prometnom ulicom večeras automobili pa maltene da ne saobraćaju. Okrutna je ova hladnoća, ali bogovima velike riječi hvale jer su nam podarili i torent umjesto torenta, pa sam uspio da se snađem da skidam filmove, i da uživam u čarima sedme umjetnosti.

junacki pozdrav prijatelju dragi ostani hrabar i topal o7

, takođe

15. loš tenor, da li si isao u Katinjsku šumu?

16. Makaronac, hvala ti na pitanju. Ako me pitaš za šumu sa iskrivljenim borovim stablima, smještenu nedaleko od Gryfina, onda jesam.

17. A, sada sam provjerio šta je ustvari Katinjska šuma - nisam išao. Mislio sam da je ova šuma u kojoj sam bio jedina poznata u ovom dijelu drage nam planete.

18. Kanim se vec neko vreme da odlgedam The Ghost Writer. Jel gledao neko i kakvi su utisci?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.