Dakle, filmovi

1. Armine daj neki dobar film pun ljubaznosti i dobronamijernoe šege.

2. hahah ne mozes verovati, ali gledao sao >d

3. i ? da znam sta da ti predlazem, ako ti se ni ovo ne svidja uz snec da ga jebem onda

4. Је л гледао ко ово?
    Dallas Buyers Club
    http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0790636/

5. ne znam, ne sećam se, gledao sam ga pre 5god fazon :d nije bitno, naći ću već nešto, da ne pene filmofili kako zatrpavamo temu

6. Какав је филм, вриједи ли гледања?

7. jesi gledao vuka sa vol strita DR KA NJE valja obnoviti nisam od premijere nijednom gledao jbt

8. a daj brate, ja mozda jesam nubara ali ovaj film su jedno vreme puštali svake nedelje na sinemaniji :d

9. veceras u 2 zlatni globusi mislim da nema prenos

10. У Брижу је добар филм.

11. Gledao The Hateful Eight. Iskreno, nisam oduševljen. Tanji dosta scenario od onoga što Tarantino može. Gotivna Tarantino vintage glumačka postava, ali daleko od nivoa njegovih ranijih filmova.

7.5/10

12. Митке
    Је л гледао ко ово?
    Dallas Buyers Club
    http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0790636/

Dobar je DBC, posebno ako nisi Reme i prihvataš film koji nije SF i koji se bavi nekim realnim problemom ili je biopic. Mekonahi i Leto (Kuzman PROPO) objasnili glumu.

8+

13. najjača ova scena u filmu
    oplako
    evo isječak, cijeli razgovor je plač
    pogledi matorca su hahahah
    https://www.youtube.com/watch?v=QiVYtso6X0M

14. Dobar je DBC, posebno ako nisi Reme i prihvataš film koji nije SF i koji se bavi nekim realnim problemom ili je biopic. Mekonahi i Leto (Kuzman PROPO) objasnili glumu.

8+

Нубино, то што су ми три СФ филма у топ 15 филмова свих времена и даље не значи да сам огроман фан жанра. :Д А Меконахи и Лето комбинација, јеботе, може ли канцерогеније. лоло. Планирао сам дуго да гледам, а онда видео глумачку екипу (да не буде забуне, не сматрам их лошим глумцима, само обојица имају крајње антипатичне њушке).

sta podrazumevas pod klasicima? jel to mora biti crnobjeli film ili samo onaj "koji se u zivotu mora pogledati bar jednom". posto imam neki trip da je klasik standardno crno bel a mozda je i tako

Што би морао да буде црно бео? Класици су обавезна лектира. Шта је з/ж и м?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.