Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nije loš z i m
Ovo su z i m.
https://i.imgflip.com/x5d0b.jpg
celtic, daj ako imas torent i prevod za film Z
edit
McConaughey ti je antipatican?? ti onda ne znas sta je smeker i faca imas pogresnu predstavu o tim stvarima..
Одгледао филм. Меконархи је стварно пво перфектно одглумио. Невјероватно ми је колико је човјек промијенио изглед због улоге, мислим да овдје није имао ни 60ак кила. Обрадио је лик феноменално. Лета нисам ни препознао док ви нисте овдје написали о коме се ради. Углавном, улоге наркомана му супер леже, она у Господару оружја му је исто била одлична. Тема је несвакидашња, јер се углавном ћути о свему шта се дешава у индустрији лијекова, па ми је било занимљиво да видом шта Холивуд има да каже на ту тему. Једино што не волим код доста филмова је то што ти на крају напишу шта се издешавало са ликовима који се јављају у филму, јер ми тако некако не буде заокружена комплетна слика и утисак. Конкретно за овај филм мислим да је остао растрзан око тога да ли је поента у борби да се настави живјети и борити до самог краја као што то главни лик ради или је поента да нас све фармацеутске куће у неку руку праве будалама, мада је то општепозната чињеница. Због тога мислим да је нека реална оцјена 7.
The Revenant odličan. I pored dobre priče i glume, sve je u senci odlične režije Injaritua i majstorstva Lubeckog. Meksikanci nastavljaju da Amerima drže časove i iz visokobužetnih filmova! Moram sačeti da ovo u bioskopu gledam, pošto je greh gledati u zadimljenoj sobi!
10/10
Pa ti nemoj da paliiš pljuge dok gledaš film.
Gonzo kad baciš ovaku foru uvek napiši ispod
:Seltik smajli:
Ovo što Bohor kaže, selticizam je obavezan kod ovakvih montipajtonizama.
Elelm, dobra doskočica za nekog koga nema godinama na sajtu! Kako u Informeru, kaće državni udar?
Evo Bohore, hihihihi
:Seltik smajli:
Ovo ćeš morati da pitaš vučićašedera pošto on bolje od mene zna gde i šta ja radim.
Inače Revenant jebe ljuto to nisam kazao ovde.
Meni je "into the wild" ostao bljutav. Upečatljiv, ali bljutav. Doduše, i ubio me je, gledao sam ga tri dana po četiri sata, baš me je ubio.
Eto kad dođe reme, voleo bih da mi obrazloži zašto mu je to jedan od najboljih filmova ikad.
Muzika ok inače, dobro je usaglašena, tu nema šta. Neki njegov put i ta katarza na kraju.. Šta znam, bljutavo sveukupno.
Revenanta čekam 21. da gledam, eventualno par dana posle, dok malo prođe gužva. Smorio bih se da ga odgledam sad u dvdscr varijanti baš.
Brt meni Džonovan dao torent koji sad ne radi inače al ispod 720 bio nije
Moje je skromno mišljenje da kod takvih filmova mnogo zavisi kakav je mentalni sklop gledaoca i trenutno stanje duha. Ako ga gleda neki pragmatični, konkretan čovek, bez samotnjačkih aspiracija - onda mu i bude njesra film i precenjen. S druge strane, kad ga gleda neko ko jeste donekle samotnjak i izražen individualista - onda mu film ostavi jak utisak.
Ja sam ga dvaput gledao, jednom u izbedačenoj fazi i jednom u totalno hepi fazi, i kao da sam gledao dva različita filma.
Mada greota ga je lošijeg gledati
I ovo za Revenanta stoji - mora se gledati u bioskopu.
Sad ako ne zabode oskara nikad neće jbg
Vodi na kladionici, mada osim prljavih radnji koje je radio u flmu, nije nešto izneo ulogu koja je dostojna Oskara. Biće i Fazbender u trci, on je (kako sam čitao, nisam gledao film) sabio u ulozi Stiva Džobsa.
Jel gledao neko ovaj novi Tarantinov film, i ako jeste, kakav je?
I znate li neki dobar film u kome se događa više radnji, sa različitim likovima, ali da se ti likovi i te radnje međusobno zapliću/povezuju?