Dakle, filmovi

1. Дадада, тога се сећам, нисам гледао ни један ни други филм, погледаћу један за другим вечерас џД

2. E, što se The Revenant- a tiče, sad mi je sinulo što mi se svideo više nego što bi možda i trebalo. Razmiljam odekle mi neke scene deluju poznato i setim se ovog remek-dela. Posebno scena kad se voze rekom u onom brodiću i boje se zasede. Kasnije čekam onako polako kulminaciju filma i to te onako snažno uvuče u celu priču. Jes' da nema glumačkih kalibara poput Branda i Hopera u filmu, ali ima sličnosti u sinopsisu.

3. Prove, u Apokalipsi je bila ova stvar, ladno bi se mogla primijeniti i na onu ledenu nedođiju u Revenantu:

https://www.youtube.com/watch?v=HUdVGqHKD9E

4. Je li ima neko dobar torrent za Kaprijev film? Ako ima nek postavi ovdje, molio bih.
    http://www.imdb.com/title/tt0209077/?ref_=nv_sr_1 - ovo nije loše

5. kako to mislis svideo mi se revenant vise nego sto bi trebalo pa jebem mu mater, bas o tome pricam plasite se da vas ne osude ozbiljne glave mudonje kriticari koji gledaju tarkovskog i ta muda ako vam se svidi "mejnstrim" film, pisam vam usta ( nista licno prov <3)

inace vidi se da niste gledali mnogo filmova hardija, pa locke covek da pogleda film od sat i po samo on u kolima ceo film, obican porodicni covek koji se bavi gradjevinom bese tako nesto i preobjasnio je ceo film, dalje da ne pricam... istina da uglavnom igra cutljivog zajebanog tipa, ali to najbolje i radi i sta sad treba da bi se vama mudonjama dokazao da radi druge stvari, ajte molim vas pisam vam usta opet

6. Pulp Fiction je precjenjen film.

7. E da, i on. Jebo ih Linč u čmar!

8. Armin voli da ga Linč jebe u glavu

9. Tarkovski precenjen

10. Sinopsis kakav je?

11. tarkovski je dobar fotograf mozda, to je ok

12. jao locke, ne znam dal ima glupljeg filma.lik prica sam sa sbobom u kolima.tj sa svojim ocem koji je umro.ti si bio los covek, necu da budem ko ti..a ribe gledaju i idu im suze na oci i misle u sebi jao hardi kako si zlatan, ti si savrsenstvo..voleo bi da se ispostavi da je hardi gej..mada ima i dosta muskaraca koji se loze na njega.hardi hvata na izgled, zna da glumi ali nije bas mnogo dobar u tome.da izgleda kao kristofer volken ne bi mu dali ulogu ni u fimovima poput dobrodosla kuci roksi

13. pa ti si lud čoek :D

14. Labokv čuvaj se Armina! Možda ne može da te nauči šta je kvalitetan film, ali može recimo kako se leti u šank

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.