Dakle, filmovi

1. izasao legend 720 i 1080

ni manje ni vise nego sto sam ocekivao, nece ga ljudi pamtiti za 5god, ali meni sasvim dobar
    i ko nije shvatio do sada, u 2016. ce napokon videti da je hardi preuzeo holivud, opet bez greske

spaso si me.promaklo mi je da je izasao bolji snimak..ja mislim da je dep broj jedan.nije hardi njegov nivo.ipak je dep kao neka kultna licnost a i glumi bolje i u boljim filmovima od hardija http://www.imdb.com/title/tt1355683/?ref_=nv_sr_1 ovde je OJEBAO

2. A sta znam nekako mi je dep ipak druga generacije nekako... Postujem i depa veoma ali najbolje uloge su iza njega ja mislim, blek mas pokusaj neki, ali koliko vidim nije se film proslavio, nisam jos gledao...

3. Koliko mi je god Hardi gotivna lobanja, posebno što je kontra ovim glumcima poput onog što uzeo Oskara za tumačenje Hokinga na uštrb odlične uloge Kitona (inače lik stvarno liči na ženu), njegove glumačke sposobnosti su njah. Lik dobija uloge najjačeg profila, ali je dosta ograničenih sposobnosti. Svaki jebeni film fura neku "mnogo sam zajeban i ćutim" facu, ista jebena ekspresija na licu. Od glumaca te generacije, rođenih tokom sedamdesetih, Fezbender i Feniks/Finiks su za dva klase ispred DiKaprija i Hardija. EDIT: I Bejl, naravno.

Sad će neki biti ljuti, ali neka mi nađu neku ulogu Hardija da se može reći da mu je gluma na top nivou. Isti kurac i sa DiKaprijom.

4. +1na provirona.
    Da imam dobar leksicki fond, rekao bih isto :)
    Uglavnom, loze se na njega jer im je nedostozni ideal, kvazi mudonje, želeli bi da zrace porukom "ja sam besan" i smeta im sto upravo to ne mogu, pa se sisaju na ćelavo i koriste ostale trikove. Kapiram i da se mršte po kafićima.

Svi biste zeleli da budete kao uloga Hardija, ćutljivi i odlucni. Ali vam "dubina glasa" i niski tonovi to nedozvoljavaju.

Cokula jebe. Cokula bejbifejs.

EDIT: razmisljam kakvo se osećanje budi u Arminu dok gleda Hardija u svojoj situaciji i raznisljanje mi ode od pojave erekcije do suza u ocima. Samo ne kapiram sto onda ne voli drajv, pa Gosling je tako kul. I lep :)

5. Улога у "Бронсону" рецимо, ту нема ту "много сам зајебан и ћутим" фацу. Има и ту истина, али ту највише долази до изражаја његова глума, пошто је практично једини у целом филму, готово као неки монофилм. Иначе добра фраза " "много сам зајебан и ћутим" фаца" за хардија, добра.

Јуче сам гледао "гравитацију". Брт... Оно је изгледа филм прављен само да се у биоскопу гледа, и кад прође тај период, да се не пушта нигде више далекобило, није говно потпуно, али 6.5/10 максимално.

6. И "ин д харт оф д си" сам глед'о, 7/10. С обзиром на то какву су причу имали за основу, и колико су могли више да се осврну на неке сцене које би биле далеко упечатљивије (да не спојлујем сад), могао је да буде одличан филм, овако је оно... ок за погледати пред спавање.

7. Hardi je dobra kurčina.

8. Koja jebena ironija: Amerima pun kurac Meksikanaca, mrze ih jer su kao nama Kosovari, ako ne i gori; a s druge strane, dva Meksikanca (Injaritu i Kuaron) prave najjače vizuelne filmove, s tim što mi je Injaritu mnogo ispred Kuarona.

9. Obozavaju ameri meksikance.
    Al da im sakupljaju lisce i peru prozore.

10. Куарон је радио гравитацију, зар не?

И чекај, теби се генерално свиђа филм? Не визуелно, то не кажем, одличан је с те стране.

11. Gravitacija mi gravitira (hehe) oko neke sedmice, možda čak i niže zbog Sandre Bulok. Ali, npr. Children of Men je dobar Kuaronov film. Ima ona ambush scena koja je rađena kao one-shot i stvarno je brutalna.

12. Elem, strašan sam ljubitelj Šona Pena. Mnogo, mnogo jaka lobanja od američkih glumaca. Jeste da mi je malo "pao u očima" jer je njemu dodeljen politički Oskar za ulogu prvog političara geja i tako oštetio nenormalnu dobru ulogu Mikija Rurka u "Rvaču", ali ovaj momenat sa prošle dodele je jedan od najjačih momenata na dodeli ikada. Na 1:25. Sećam se da sam gledao uživu i kidao se od smeha.

https://www.youtube.com/watch?v=yStklotsqE4

13. обзиром на то какву су причу имали за основу, и колико су могли више да се осврну на неке сцене које би биле далеко упечатљивије

Два филма одгледа и претвори се у мене. лоло
    :*
    Ђе си Ацо, мали Ацо

14. Šta ste radili kad vam se ovako prijedu govna dok Vukajlija nije radila. B92?

15. Šta znam, meni Hardi dobar u svakoj ulozi koju sam gledao. U Warrior-u, Bronson-u, Lawless-u,... I u RocknRolla ne igra baš zajebanog, ćutljivog lika, nego veselog peškirića. Gay gay.

16. Нисам ни знао да је "чилдрен оф мен" куаронов филм, добар је.

Није мени сандра булок усрала филм (ок, не у толикој мери), колико ми је био празан и колико ни у једном тренутку није успео да произведе неку напетост. Баш онако пффф.

А сад ћу да скинем онај у коме је она добила оскара за главну улогу, баш ме занима шта се ту десило.

17. Ма не реме, него сам пре пар месеци гледао на хисторију ону емисијицу "мистерије из музеја", па у неком музеју чувају дневник неког од тих морепловаца (ако си гледао филм уопште), где се много детаљније описује шта и како, те да су се мало осврнули на то, био би вероватно упечатљивији за једно 150%.

18. Coa, ona je (mislim barem) u istoj godini uzela Osraka i Zlatnu malinu. Dokaz njene glumačke omnipotentnosti.:D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.