Dakle, filmovi

1. пардон, ја мислио због торента обичног, нисам добро прочитао. за скидање педофилских садржаја треба вјешати јбг.

2. kao onda
    uletila specijala nekim likovima u kuću zbog takvih situacija, daleko bilo
    i uzeli im kućišta ali i monitore hahahaha
    jebene monitoreeeeeee

3. Mada i kad pljuješ vlast upadnu, uzmu tehniku napune u stanici pedofilijom i sjebo si se

4. a ja mogu da pljujem na vucica
    ja sam iz bosne hahah
    salji u pvt psovke

5. Mislim da su jednog admina Puje tako sjebali kad su bile poplave

6. Замислите босанску верзију Вучића сасве акцентом. У ријеформе напријед хахахргх

7. Makaronac
    kao onda
    uletila specijala nekim likovima u kuću zbog takvih situacija, daleko bilo
    i uzeli im kućišta ali i monitore hahahaha
    jebene monitoreeeeeee

Хахаха јел ово
    http://lajk.s3.index.hr/maca.papucharica/800/4296bc33-eb00-4696-b39c-3b334f7e679c.jpeg

8. jesu stvarno ovo napravili ili sta

9. dajte neki skandinavski, ruski, ili balticki filmic neku dramu dobru

10. planiram u dogledno vreme odgledati ovakav spisak www.denofgeek.com/movies/18683/top-50-modern-day-low-budget-movies
    privukao mi je paznju Pi kao debitantsko ostvarenje darena arofonskog (koji je rezirao i rekvijem za snove, rvača..) za ciju je produkciju uzajmljivao od rodbine i sakupio 60k dolara.
    radnja se vrti oko nerda zaokupljenog pronalazenjem formule koja bi razresila sve prirodne obrasce, pojave i bit egzistencije generalno. Na kraju ce se pojaviti celnici odredjene firme sa vol strita koji ce probat ida ga sjebu, otmu mu patent ili tako nesto.

mogli ste ovo i na imbdu da nadjete al cisto da pokazem da nije reme i proviron jedini sa raskosnim vokabularom i poznanjem engleskog. a u stvari su obicna dva govnara koji nemaju zivot i pate od socijalne afirmacije i zapravo ni neizlaze iz sobe i zele jos da nam na tipican dogmatski nacin manifestuju takve oblike kao ispravne cime degradiraju,takoreci pljuju na stubove civilizacjske tekovine i generalno po svemu onome sto je srpski narod kroz vekove krvavo radio za buducnost narednih pokolenja a nikola pasic da je znao da ce ovako biti sigurno bi digao ruke od svega a vuk karadzic ako vas gleda sada sa nebesa sigurno misli kakva je ovo gamad?

11. mogli ste ovo i na imbdu da nadjete al cisto da pokazem da nije reme i proviron jedini sa raskosnim vokabularom i poznanjem engleskog. a u stvari su obicna dva govnara koji nemaju zivot i pate od socijalne afirmacije i zapravo ni neizlaze iz sobe i zele jos da nam na tipican dogmatski nacin manifestuju takve oblike kao ispravne cime degradiraju,takoreci pljuju na stubove civilizacjske tekovine i generalno po svemu onome sto je srpski narod kroz vekove krvavo radio za buducnost narednih pokolenja a nikola pasic da je znao da ce ovako biti sigurno bi digao ruke od svega a vuk karadzic ako vas gleda sada sa nebesa sigurno misli kakva je ovo gamad?

Hahaahahah solidno pisanje po njima

12. U KOMENTARU NAPISI SLAZEM SE AKO SE SLAZES
    NESLAZES se -LAJK

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.